2777
2789

سلام من شوهرم خیلی زود عصبی میشه و دست ب زنم شدید داره اصلا ملاحظه اینا نمیکنه تازگیا بدترم شده باردارم من سر ی چیز چرت دعوا کردیم اونو بزرگ کرد تا حدی ک منو کتک زد قهر کردم اومدم خونه بابام خونوادم میگن جدا شو خودمم میدونم مطعنم ک درست بشو نیس ولی مجبورم ب بچمم فکر کنم خیلی تو دو راهی بدی گیر افتادم هی اخلاقش داره بدتر بدتر میشه نمیتونم واقعا اگ از عقلم بپرسم اصلا نباید ببخشمش من دیگ حاضرم بگذرم از این زندگی ولی بچم چی میترسم از آیندش 

شما بودید چیکار میکردید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی میدونی همسرت نمی تونه خودشو کنترل کنه

شما خودتو کنترل کن و سکوت کن.

اگه بچه نداشتی میشد راحت تر به جدایی فکر کرد.

ولی الان شما بارداری.

سعی کن موقع عصبانیت جوابشو ندی.بعدا که آروم شد باهاش صحبت کن.

خیلی مسولیت و شرایط سختیه 

دقیقا دارم داغون میشم مامانش فهمیده زنگ زده طلبکاره میگ چیکار کردی خب اعصباش خورد شده میگم اعصابش هر چقدم خورد باشه باید منو بزنه میگ نننن ولییی.. 

اومدی خونه بابات پشیمون نشده از کارش؟؟؟؟

بنظرم طلاق بگیر عمرتو با همچین آدمی عمر نکن زایمان هم کردی اصلا بچه رو نبین تا مهرش زیاد به دلت نشینه بده به باباش البته گفتن این حرفا راحته ولی میدونم برا تو خیلی سخته درکت میکنم بازم ببین خانواده ات چی میگن

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
عزیزم وقتی میدونی همسرت نمی تونه خودشو کنترل کنه شما خودتو کنترل کن و سکوت کن. اگه بچه نداشتی میشد ...

خیلی اینکارو کردم مشکل اینه اصلا کنترلی رو خودش نداره نمیفهمه انگار ی بار داشت خفم میکرد