2777
2789
عنوان

کولر دوتیکه چه مارکی خوبه

2128 بازدید | 40 پست

سلام مغازه شوهرم بزرگه۲۵۰ متره و کولر آبی بزرگ هم جوابگو نیست ..شهرمون یه شهر سردسیریه هنوز هم کولر روشن نکردیم تو خونمون ولی مغازه گرمه چون مرکز شهره و خیلی خفه میشه ..من گفتم کولر دوتیکه بگیره ک همه جای مغازه خنک شه کولر آبی پارسال داشت فقط باید روبروش مینشست تا خنک بشه مشتریا گرمشون میشد..

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

حالا موندیم چی بگیریم اولین باره میخوایم اسپلیت بگیریم یعنی تا حالا ندیدیم اینجا کسی بزنه..اگه تجربه دارین ممنونتون میشم راهنماییم کنید

فقط مایو دو تیکه می‌دونم چیه کولر دو تیکه اصلا نشنیدم و ندیدم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مایو دو تیکه می‌دونم چیه کولر دو تیکه اصلا نشنیدم و ندیدم

کولر گازی یا همون اسپلیت ک جنوبیا میزنن خیلی خنک میکنه

ایران رادیاتور و جی پلاس میگن خوبه

منظورت کولر گازیه؟اسپلیت

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
کولر گازی یا همون اسپلیت ک جنوبیا میزنن خیلی خنک میکنه

تو خونه چی روشن میکنید

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

واسه دفترم ۱۰۰متره کولر گری ۳۲ گرفتم بااینکه بالای دره

خیلی خوب خنک میکنه تا ۵۰متری خنک و پرتاب داره 

اهوازهم هستیم

یه ۱۸ psk هم داشتم اونو روشن نکردم اصلا فروختمش

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

مارک گری خوبه 

گری الان هم گرون ه اصلش

هم فیک ش زیاد شده

الان اونایی که ندارن دارن

یونیوا و ایولی میخرن که بدک نیست

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
واسه دفترم ۱۰۰متره کولر گری ۳۲ گرفتم بااینکه بالای دره خیلی خوب خنک میکنه تا ۵۰متری خنک و پرتا ...

مرسی آره تو بقیه تاپیکا هم سرچ کردم میگفتن گری و تراست خوبه گری رو خیلیا میگفتن خوبه...

هایسنس و گری خوبن

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من