2777
2789
عنوان

خانوما خسته نشدید

682 بازدید | 24 پست

خانوما خسته نشدید به جای لذت بردن از زندگی مشترک و جوونیتون انقدر به فکر مادر شوهرو خواهرشوهر هستید؟ پس کی میخواید به فکر خودتون باشید تا کی کینه و نفرت از یه سری آدم. نمیگم اونا کارشون درسته ولی اینطور که نمیشه هر روز اعصاب خوردی و دلخوری. بیاید به هم کمک کنیم از این مسایل پیش پا افتاده دور شیم

Belle سابق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تاپیک هایی که دوستان امشب زدن رو ریویو کنید فکر میکنم متوجه شید!

بنظرم هر تاپیکی رو که از موضوعش خوشمون نمیاد رو باز نکنیم و اذیت هم  نمیشیم .  ولی خب محض شوخی گفتم بهت.  

عزیزم من یه روز خسته شدم از این رفتار و به خودم اومدم دیدم بازم این کارها فقط دارم همسرم روبرو اذیت می کنم شروع کردم به محبت به مادر شوهرم و واقعا فرقی بین مادرم و اون نذاشتم تا کم کم اثر گذاشته اما خداییش صبوری کردم اما دیدم حریف خواهر شوهرم نميشه چون افکارش واقعا غیر قابل تحمله اصلا محبت و این چیزها حالیش نیست اجازه از همسرم گرفتم که اگه اذیتم کرد همونجا جوابش رو بدم اما در عین حال احترام هم بهش می ذارم خدا رو شکر تا حدی تونستم مهارشون کنم.اگه داستان زندگی منو تو لینک زیر بخونی می فهمی من با کیا طرف بودم

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1349792/داستان-زندگی-پر-فراز-و-نشیبم
بنظرم هر تاپیکی رو که از موضوعش خوشمون نمیاد رو باز نکنیم و اذیت هم  نمیشیم .  ولی خب محض ...

من واقعا ازاینکه این همه خانوم تو از این قضیه رنج میکشن ناراحتم

Belle سابق
عزیزم من به روز خسته شدم از این رفتار و به خودم اومدم دیدم بازم این کارها فقط دارم همسرم روبرو اذیت ...

من هم دقیقا همین کار رو کردم و الان راضی هستم

Belle سابق
من واقعا ازاینکه این همه خانوم تو از این قضیه رنج میکشن ناراحتم

اخه میدونی  این فقط مختص فرهنگ ما نیست  در  خارج از ایران هم  مادر شوهر    یا خواهر شوهر  اگر بخوان اذیت کنن میکنن پس باید بتونیم  از حساسیتها کم کنیم تا جایی که  بهم  زیاد کاری نداشته باشیم ولی خب خود ما هم   گاهی   یه جورایی  دنبال میکنیم موضوعها رو و باعث اختلاف نظر بیشتر میشه.