2777
2789

روتین پوست و مو

باشگاه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا کرم دور چشم میزنم از کرم های آرایشی اصلا استفاده نمیکنم مگر مجلسی چیزی باشه . ضد آفتاب استفاده م ...

پوستت چربه؟ ضد آفتابی که استفاده می‌کنی چیه؟ کرم دور چشمت چطور؟

چه ورزشی انجام میدی؟

توی خونه اهنگ میذارم و میرقصم و حلقه میزنم و زانو بلند 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چ روتینی داری؟

روتین پوست (فوم شستشو، تونر، ضدآفتاب، آبرسان، ماسک)

روتین مو (ماسک داخل و بیرون حموم، روغن تراپی)

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببخشید خیلی سوال میپرسم ☹️  تاثیری داشته؟روزی چند ساعت میرقصی؟

اره بلخره بی تاثیر هم نبوده

اگه کاری نداشته باشم روزی ۲ ساعت

ولی اگه سرم شلوغ باشه یکساعت یا نیم ساعت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

میشه چندتا ماسک مو معرفی کنی؟

من برای داخل حموم از لایتنس استفاده میکنم

برای بیرون از حمومم هلث نوشن

جفتشون واقعا خیلی خوبن

روغن سبک که باعث ریزش نشه هم روغن نارگیل خیلی خوبه

فقط به دنباله ی موهات بزن. اگه میخوای به ریشه بزنی

دو ساعت قبل حموم بزن که بعد بشوری