2777
2789
عنوان

زندگی و طلاق من

490 بازدید | 17 پست

سلام به همگی 

کاربری قبلی من یکسال و اندی پیش در دفاع از شهید از بین رفت کل زندگیم رو نوشته بودم حیف شد نمیدونم شاید حکمت خدا بود که اون همه درد و رنج رو نخونم

روزی که اومد خواستگاریم انگار که دنیا رو بهم داده بودن انقدر که خوب بود خودش عاشقم شده بود خیلی روزای خوبی با هم داشتیم نمیدونم چه خاکی تو سرم شد که رفت سمت خیانت منو با دو تا بچه رها کرد خیلی بهم خیانت کرد جنسی هم بود 

وقتی خیانت هاش رو میدیدم انگار آوار روی سرم میریخت به پاش افتادم بدترین کتک ها رو خوردم بدترین فحش ها رو شنیدم به زور از خونه ام بیرونم کرد که مجبور شدم دست بچه هام دو بگیرم بیام خونه مادرم،بعد دو سال که بچه ها پدرشون رو خیلی کم میدیدن خواستن برن خونه پدربزرگ پدری شون ده روزه که رفتن

من موندم و تنهایی و کلی خاطرات

امیدوارم دیگه زنده نباشم غصه روح و جسمم رو داغون کرده

من یه دختر سرزنده و درس خون بودم حالا نه انگیزه ای برای دکتری دارم نه حال خوبی....😔

آروم باش .

الان یه عده  میان میگن وای فقط اینجا میشنویم .

در خالی که نمیدونن در دنیای واقعی  حتی خواهر هم نمیگه شوهرم  خیانتکاره با زنا و دختراس :( 

زیاده خیانت خیلی زیاد .‌

خانمها و دخترای مجرد هم خیانت میکنن . چه برسه به آقاسون .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها رو ایندفعه با هم نفرست، تک به تک بفرست اینجوری اذیت نشی از تنهایی عزیزم

من هیچوقت دوست ندارم از پیشم برن با اصرار خودشون رفتن بدون هم هیچ حایی نمیمونن

منتظر یه زندگی جدید باش ،اینا همشنشونه کائناته ،به خدا و کارهاش اعتماد کن

روحیه ام خیلی افسرده اس اصلا ذهنم یاری نمیکنه

منظورتون از نشونه کائنات چیه؟

دقیقا مثل من که ۶ سال به خانواده ام نگفتم

پس یادت باشه دورو برت هم پرن 

اما خیلیاااا   شرایط جدا شدن ندارن 

یه آقایی جلوی چشم در و همسایه ،یه دختر اورد خونه .زنشو انداخت بیرون .زنشم خوشگله وجوان .

با این حال طلاق نگرفت .چون خانواده دختر قبول نکردن .

زیادن افرادی که شوهراشون خیانت میکنن .‌اما هیچ کس خبر نداره .شوهراشون خیانت میکنه .هنوز بدتر فکر میکنن خوشبخترین زن عالم همین خانمهان :(  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

روحیه ام خیلی افسرده اس اصلا ذهنم یاری نمیکنه منظورتون از نشونه کائنات چیه؟

دورت داره خالی میشه ،خلع داره اتفاق میوفته و باید این خلع پر بشه ،بهش فکر نکن فقط خوشبین باش و زیاد ناراحتی نکن ،دیگه بیشتر از این نمیشه توضیح داد ،موفق باشی

پس یادت باشه دورو برت هم پرن  اما خیلیاااا   شرایط جدا شدن ندارن  یه آقایی جل ...

اگه به گذشته برمیگشتم شاید همون خونه میموندم بیشتر خیانت میدیدم بیشتر تحقیر میشدم ولی خونه مادرم دارم آب میشم از خجالت و غصه 

اگه به گذشته برمیگشتم شاید همون خونه میموندم بیشتر خیانت میدیدم بیشتر تحقیر میشدم ولی خونه مادرم دار ...

آب نشو خب 

اونجا خونه تو هم هس 

نمیتونی بگی خونه مادرم .

آب نشو خب    اونجا خونه تو هم هس  نمیتونی بگی خونه مادرم .

آبروم رفته تو فامیل همه فهمیدن داداشم و مامانم همش غصه میخورن 

هزار بار فکر مرگ تو سرمه همش گریه میکنم کاش امشب شب آخر زندگیم باشه

ببخشید من شما رو ناراحت کردم

آبروم رفته تو فامیل همه فهمیدن داداشم و مامانم همش غصه میخورن  هزار بار فکر مرگ تو سرمه همش گر ...

آبرو چیه ؟ 

الان میگن چه شانسی داره . اومد طلاق گرفت 

ماها عرضه شو نداریم . 

منم از همون قوم و طایفتم از همین آدما .

این حرفو گفتم‌ بهت 

آبرو چیه ؟  الان میگن چه شانسی داره . اومد طلاق گرفت  ماها عرضه شو نداریم .  ...

بیشتر از خودم غصه بچه هامو میخورم 

پسرم با گریه میگفت مامان همه دوستام مامان و باباهاشون با همن تو یه خونه زندگی میکنن ولی من نه تو رو دارم نه بابامو😔

بیشتر از خودم غصه بچه هامو میخورم  پسرم با گریه میگفت مامان همه دوستام مامان و باباهاشون ...

آره بچه هارو نمیشه قانع کرد

ولی میتونی راهنماییش کنی .

بگو خیلیا مثل توان. خیلیا مادر یا پدرشون فوت کرده 

یا جدا شدن .‌تو تنها نیستی ‌‌