2777
2789
عنوان

با گفتن این حرفا حتی اگر یه نفر هم بخونه برام بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 51 پست
ممنون و همچنین 🌹

ببین شاید الان بگی نصیحتت واسه خودت. اما دلتو بده به خدا صاف و صادق باش باهاش ناامیدی نکن . نماز دعا چله دعای توسل خیلی خوبه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیارو شنیدم میگن ارزومونه ازدواج نمیکردیم میرفتیم سرکار ... 

چون واسه ازدواج وقت هست واسه درس و کار وقت نیست ک ما ازدواج کردیم 

خواستم بگم هر کسی یه جوری ناراضیه ، بستگی پاره از کدوم زاویه بش نگا کنی...

من هول نیستم برای ازدواج ناراحتم ک آدم خودمو پیدا نکردم

بله، تنها نیستید، قدیم هر کسی را به عقد طرف در می آوردند ومیگفتند بسوزید وبسازید وخبری از طلاق نبود

ولی الان با کوچکترین مشکل کار جوانها به طلاق میکشه، چون کم طاقت هستند وسختی نکشیدن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من ۳۲ ام و مجرد

انشالله که بخت شما هم وا شه بخت همه وا شه و به حاجتامون برسیم🙏🙏🙏❤❤❤

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نمیدونم چرا همه منتظر اینن که یکی دیگه بیاد جمعشون کنه و حالشونو خوب کنه. بابا برین سرکار شاغل بشین به دل خودتون خرج کنین، برین تفریح و مسافرت، با دوستاتون دورهمی بگیرین، باشگاه برین، چندتا هنر یاد بگیرین

از جوونی خودتون لذت ببرین و بهترین استفاده رو بکنین

وقتی خودت نتونی خودتو به اینا برسونی

از پسر مردم انتظار داری؟ تو ازدواج هیچی نیس هیییچی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

۲۷  نگو زوده یا دیره  واقعا یسری چیزا به سن نیست و درونیه

منم دقیقا همسن شما هستم و مشکلات شمارو دارم ایرادی نداره متاسفانه دوره و زمونمون افتضاح شده و تقصیر از ما نیست 

من همسن توام درک میکنم چی میگی 

من متاهلم اما اینقد سختی کشیدم تو متاهلی ک میگم کاش تا الان ازدواج نمیکردم و الان باهمسرم ازدواج میکردم 

ازدواج بچه مرگ روزی اینا بنظرم دست خداس و موقعه ش تعیین شده س من ایمان اوردم ب این قضیه مطمئن باش همون روزی ک خدا تعیین کرده ازدواج میکنی تمرکزت رو یذار رو ی هدف تا میتونی پیشرفت کن من الان میگم اگ مجرد بودم حتما حتما میرفتم سرکار طلا میخریدم ی هدف در نظر میگرفتم براخودم و.... 

من که حرفی نزدم پیش داوری نکن ،مطمئن باش اونی که قراره بیاد سر وقتش میاد ،شاید خودت رو تو موقعیت هایی قرار نمیدی که تو دید فامیل و اطرافیان باشی ،شاید به خودت احترام نمیزاری ،شاید خودت رو لایق انتخاب شدن نمیدونی و یا شاید از همه مهمتر عزت نفست پایینه