2777
2789
عنوان

با گفتن این حرفا حتی اگر یه نفر هم بخونه برام بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم سخته اما خیلیا ازدواج کردند و جدا شدن با بچه چون تفاهم نداشتن خیلیا مثل من ازدواج کردند فرزند ندارن  میدونی شاید وضعیت الانت آروزی یکی دیگه باشه و تو بی خبری امیدوارم ادم خودتو به موقعش پیدا کنی هر کی زود ازدواج کرده دلیل خوشبختیش نیست 

نمیدونم چرا همه منتظر اینن که یکی دیگه بیاد جمعشون کنه و حالشونو خوب کنه. بابا برین سرکار شاغل بشین ...

من همه اینکارایی که گفتی رو انجام میدم 

شاغلم ، درس خوندم ، جمع میکنم خرج میکنم و ... منتظر نیستم کسی بیاد منو به اهدافم برسونه 

نیاز من روحی به وجود یه آدم هست 

ممنون خواهر از دعات💞💞

خواهش میکنم عزیزم. شماهم منو دعاکن امسال بختم وا شه یه ادم خوبی بیاد🙏❤❤❤

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من همه اینکارایی که گفتی رو انجام میدم  شاغلم ، درس خوندم ، جمع میکنم خرج میکنم و ... منتظر نی ...

گاهی ی نیاز روحی میتونه همه چیو خراب کنه

بعد مگه هرکسی که ازدواج کرده از لحاظ روحی تامینه!؟

اکثر خانومایی که کمبود دارن متاهلن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من که حرفی نزدم پیش داوری نکن ،مطمئن باش اونی که قراره بیاد سر وقتش میاد ،شاید خودت رو تو موقعیت های ...

نه بحث پیش داوری نیست 

معمولا اینجا تا از مشکلت میگی یسری کاربرا میگن هنوز وقت داری مگه چند سالته بیخیال شوهر فلانه و .... این جملات هر چقدرم درست باشه درد آدمو بیشتر میکنه 

در واقع پیش دستی کردم که بهم اینو نگی 😁

میدونم سخته اما خیلیا ازدواج کردند و جدا شدن با بچه چون تفاهم نداشتن خیلیا مثل من ازدواج کردند فرزند ...

آره همیشه تو هر حالی پایین از از ما ، هم سطح و بالاتره ما هست درست میگی