سلام بچه ها من مریمم 20 سالمه نمدونم چرا همش تو خواب بیداری کتک میخورم الان 6 ماه خونمون عوض کردیم سه چهار روز اول خبری نبود روز پنجم خوابیده بودم ساعتای 9 صبح بود خواهرم رو مبل نشسته بود بعد یهو یه چیزی از تو پرده اومد روم انگار تو صورتش ماسک زده بود انگشت شستمو گرفت محکم میزد روش نمیتونستم حرف بزنم فقط جیغ میزدم همش میگفتم نرگس نرگس کمک کن اون انگار حرفامو نمیشنیده بعد بیدارم کرد گفت که زبونت بیرون بوده داشتی ناله میکردی گذشت باز بعد دو روز دوباره یه چیز سیاهی افتاد روم هر چی جیغ میزدم هیچ کس نمی شنید نمدونم چرا باز یه چند ماهی گذشت این اتفاقا دیگه نیفتاد تا همین امروز ساعتای 8 صبح بود گرفتم خوابیدم گوشیمم شارژ نداشت ولی حوصله نداشتم بزنم شارژ که تو خواب بیداری یه چیزی دوبار رد شد که من فکر کردم مامانمه گفتم مامان گوشیمو بزن به شارژ بعد یهو همون سایه پرید روم ده بار زد تو دهنم انگار لال شده بودم دیگه ناله هم نمی تونستم بکنم با خودم گفتم دیگه لال شدم برای همیشه تو گوشمم دوبار جیغ زد گفت من مامانت نیستم من مامانت نیستم انگار عصبی شده بود دستور دادم بهش بخدا خیلی میترسم جرئت ندارم دیگه بخوابم چیکار کنم به نظرتون از خواب میترسم