2777
2789
عنوان

حالم از کار کردن به هم میخوره

102 بازدید | 22 پست

مجبوری از یکی دستور بگیری  ب نام صاحب کار

بعد غرولندارباب رجوع ها  رو هم تحمل کنی

کاش مجبور به کار کردن نبودن

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا 

.....تازه بهترین شغلو داشتم ولی رها کردم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من باز تو حسرت اینم یه شغلی داشته باشم خسته شدم از این وضعیت

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
قطعا دلت نمی‌خواست کار نداشتی درسته؟ به قول خودت نیازه پس سخت نگیر  بگو خیلی ها دلشون میخواست ...

ول جون خودت

فرق هست بین کسی ک مجبوری کار میکنه با کسی ک دلبخواهی

بعدم چ فایده وقتی روح و روانت بهم ریختست

مرگ تدریجیه

منم اینجورم ی ماه رفتم اذیت شدم درون گرام دیگه راحتم الان تصمیم گرفتم هرگز کار بیرون انجام ندم

وای منم درون گرام خیلی اذیت میشم

اینم بماند ک پر همکار زیراب زن و عقده ای هست

من باز تو حسرت اینم یه شغلی داشته باشم خسته شدم از این وضعیت

کلا شعلت باید برا خودت باشه و بهش علاقه داشته باشی وگرنه افسرده میشی

[QUOTE=341389828]آره واقعا  .....تازه بهترین شغلو داشتم ولی رها کردم[/QUOT شماشغلتون چی بود؟

معلم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی