2777
2789

من ۱۶ سالمه عاشق پسر داییم شدم تهران زنگی میکنن میخوام این دفعه بیاین بهش بگم اخه همش چشمش رو منه تروخدا نظر بدین پسر داییمه بلوغ فکریش خیلی بالاعه اما بازم نمیدنم تروخدا کمک کنین 😭😭😭

بچه ها نظر بدین 

نظر خاصی ندارم چون خودم با اینکه پسر داییم عاشقمه متنفرم ازش😂😂

ولی ب نظرم بهتر بهش نگی چون ممکن حرفی بهت بزنه باعث ناراحتی ت بشه 

پسر داییت چند سالشه؟

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر منی هست که چند سال از تو بزرگترم و به اصطلاح چند تا پیرهن بیشتر از تو پاره کردم در حالی که من خودم با وجود20سال سن هنوز پا توی خط عشق و عاشقی و اینجور حرفا نزاشتم

بنظرم بزار چند سال دیگه بگذره مثلا18یا19سال تون که شد اگه اون موقع بازم به همدیگه علاقه داستین اون موقع اعلام کنید به هم البته همونم زوده آدم باید پخته شه

بلوغه یکم بگذره یادت میره 

پسرا تا ۲۵سالگی درکی از عشق ندارن چه برسه ۱۶سالکی😁اخه پسر ۱۶ساله چی میفهمه 

نوجوونی کن لذت ببر اینکارا چیه

من عاشق قصه هایی هستم که اخرش زنها خودشون رو نجات میدن♥️
ممنونم عزیزم دلم نظرت برا ارزشمنده فدات شم 

قربونت عزیزم

بنظرم توی دلت نگهش دار

چون شما با هم فامیل هستید قراره یه عمر توی این مجلس و اون مجلس همدیگه رو ببینید.اگه یوقت خدای نکرده بین تون مشکلی پیش بیاد دیگه تا آخر عمر خودتو سرزنش میکنی چون همینطور با هم چشم تو چشم میشید

بعدشم در کل اگه قرار به ابراز علاقه کردن باشه بزار از طرف پسر داییت باشه.اینطوری هم میفهمی آیا اون واقعا دوستت داره هم اینکه شخصیت خانومیت حفظ میشه

و اینکه لطفاً لطفاً با عقلت تصمیم بگیر نه با دلت 

به هر حال امیدوارم موفق باشی عزیزم

بشین سرجات بچه، دوتا جیغیله بچه، برو سر درس و مشقت، 36 ساله هاش نمیتونن زندگی اداره کنن، اونوقت ب 16 ساله ب چشم آقاییت نیگا میکنی، فعلا میتونه آخه دماغشو بکشه بالا؟؟؟؟ چندسال ب پاش بشینی؟ درس؟ سربازی؟ شغل؟ میدونی چندین سال طول میکشه؟