2777
2789

طوری که شبا خوابشو میبینم. همش احساس میکنم که نتونم تحمل کنم. اگه پولشو داشتم حتما با بی هوشی میرفتم. ولی چاره ای نیست. خیلی درد داره نه؟ 

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

ادم روش نیس😐💔

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر هزینه اش میشه بیهوشی؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من قبلا برا اندوسکوپی میرفتم 

بعضی خانوما اونجا میگفتن برا کولونوسکوپی بدون بیهوشی میریم انتخاب خودمونه اینجوری بهتره 🙄 حالا دیگ نمیدونم ولی خب لابد اذیتی نداشته ک اینطور میگفتن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
نه چه درد وحشتناکی میتونه داشته باشه احتمالا ژلی چیزی میزنن ومهم لحظه وارد شدنه فکر میکنم فکر کن شیا ...

آخه میگن روده رو باد میکنن و باعث میشه نفخ کنی و درد بکشی

کولونوسکوپی یه بیهوشی کوتاه داره در حد ۱۵تا۲۰ دقیقه اصلا هیچی متوجه نمیشی روز قبلش سخته که فقط بای ...

نه متاسفانه از شانس ما بیهوش نمیکنه فقط یه آمپول بی حسی میزنه

سلام..من شهریور پارسال آندوسکوپی و کلونوسکوپی رفتم.بیهوشی..با بیمه تامین اجتماعی شد1300..الان رو نمیدونم.بیهوشی بهتره‌.فقط بعدش گیج هستی..فقط بدیش اینه چیزی نمیبینی که چکار میکنن..هرکدوم یه مزایا و محاسنی داره‌‌.بیهوشی بهتره برای شما چون استرس میگیری..پولش رو جور کن..یا جایی برو که ارزونتره..شما کدوم شهری؟

خدایا شکرت🌹🌹🌹