2777
2789
عنوان

اینجور ک نهایی ها رو دارن راحت میگیرن دیگ تراز خوب نمیده ک

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 33 پست
همون بهتر ک سخته بابا الان ک همه بالای ۱۹ میشن دیگ ۱۹ تراز خوبی نمیده ک همون سخت بهتره س ...

خب برا ماهم سخته نمره گرفتن من کلی میخونم ۱۷ میشم نهایت جیگرم کباب میشه وقتی تجربیا با خنده میان بیرون 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

عزیز من تراز معدل رو میدونی چطور حساب میکنن؟ فرمولش تو گوگل هست شما ۱۵ سال پیشت برابر ۱۹ امس ...

بله خوب درسته ولی میدونی چه تعداد زیادی که تجدید شدن ...

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برا ماهم سخته نمره گرفتن من کلی میخونم ۱۷ میشم نهایت جیگرم کباب میشه وقتی تجربیا با خنده میان بیر ...

ابن خنده ها بعد نتایج اولیه تبدیل به گریه میشه

من ۶ باز کنکور دادم

بر حسب تجربه بهت میگم

فقط به تلاشت ادامه بده همین

سال ۹۸ هرکی میومد بیرون میگفت وا چقدر راحت بود نتایج ک اعلام شد خنده شون شد گریه درصدای بالای ۵۰ تو همه ی درسا شده بود ۸۰۰۰

تو فقط به راهت ادامه بده

ابن خنده ها بعد نتایج اولیه تبدیل به گریه میشه من ۶ باز کنکور دادم بر حسب تجربه بهت میگم ...

مرسی عزیزم دمت گرم روحیه بم دادی 

یعنی ممکنه نمره ۱۷ امسال با ۱۹ پارسال تو بعضی درسا برابری کنه ترازش؟من این چند تا امتحانو بالای ۱۸ و زیر ۱۵ فکر نکنم بشم خیلی سخت بودن نا امیدی وجودمو گرفته

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بله خوب درسته ولی میدونی چه تعداد زیادی که تجدید شدن ...

تجدیدی اونا به نفع شماست

این یعنی سطح امتحان بالا بوده و مثلا نمره ۱۷ خیلی ارزشمنده

چند سال پیش ک عمومی بود تو کنکور اکثرا عربی رو نمیزدن یا منفی میزدن

همون سال رفیق من چسبید به عربی و با درصد ۸۵ عربی در حالی ک بقیه درساش زیر ۵۰ بود پزشکی آورد

بحث تراز اینه ک تو درسی ک بقیه اوضاعشون خرابه تو عالی باشی دیگ همه چی اوکیه

من خودم تو این سالها رشته های زیادی قبول شدم ولی باز موندم برای فیزیو

اشتباه بود واقعا

ابن خنده ها بعد نتایج اولیه تبدیل به گریه میشه من ۶ باز کنکور دادم بر حسب تجربه بهت میگم ...

چرا برای برای ما دهمیا سخته؟؟تجربیم 

فیزیک یه پدری ازمون دراورد که  کل کلاس بچه های گریشون گرفته بود ،نهایت نمره بالا تو فیزیک در کشور بخواد بشه۱۷  

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

مرسی عزیزم دمت گرم روحیه بم دادی  یعنی ممکنه نمره ۱۷ امسال با ۱۹ پارسال تو بعضی درسا برابری کن ...

بخدا جدی میگم

نمره ۱۷ امسال شما بخاطره سختی درس خیلی خیلی ارزشمنده

خودت برب تحقیق کنی معدل ۲۰ سال ۱۴۰۱ با معدل ۱۷ سال ۱۴۰۲ تراز تقریبا مشابه داده چون ۱۴۰۱ خیلی اسون بود

اصلا خودتو نباز

بخدا جدی میگم نمره ۱۷ امسال شما بخاطره سختی درس خیلی خیلی ارزشمنده خودت برب تحقیق کنی معدل ۲ ...

قربونت برم اصلا انگار تایپک شما آب رو آتیش بود برام مرسی ازت مرسی ان شالله که موفق بشی

تجدیدی اونا به نفع شماست این یعنی سطح امتحان بالا بوده و مثلا نمره ۱۷ خیلی ارزشمنده چند سال ...

بله منم میدونم پارسال تراز خیلی خوبی داد امسال سطح سوالا خیلی گلابیه

من کلی گفتم همیشه شرایط به نفع عده ای و به ضرر دیگری هست

کلا چیزی به نام شرایط بهتر نداریم امسالم سوالا کیفیت پایین داره با اینکه ۵۰ درصد قطعیه...

موفق باشید🌱

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

چرا برای برای ما دهمیا سخته؟؟تجربیم  فیزیک یه پدری ازمون دراورد که  کل کلاس بچه های گریشو ...

من دهمی ها رو در جریان نیستم ولی دوازدهمی ها افتضاح آسونه

همین سخت باشه خیلی بهتره

فقط تا جایی ک میتونی نمرتو ببر بالا تو این شرایط چون تراز خیلی خوبی میده امتحانات سخت

من دهمی ها رو در جریان نیستم ولی دوازدهمی ها افتضاح آسونه همین سخت باشه خیلی بهتره فقط تا جا ...

آهان 

دهم ویازدهم که خیلی سخت بود ، فقط بچه های سمپاد میتونستن نمره بالا بگیرن

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

از این نظر ک همه نمراتشون خوب میشه بعد امسال همه خوندن برای نهایی و آمادگی دارن در نتیجه نمراتشو ...

ان شاالله هر چی خیر پیش،بیاد ولی من واقعا با داشتن خیلی زحمت کشیدم