2777
2789

گفت سی تی یاید انجام بدی

رفتم انجام دادم و سی دیشو آوردم ببینه

منشی گفت دوباره باید ویریت بدی

حتی اگه سه باره چهارپاره بری و بیای باید ویزیت بدی

آخه مگه ممکنه؟

مگه تا س روز نمیشد جواب ازمایشو این چیزا رو اورد؟؟؟؟

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

پزشکا خیلی کارا میکنن. اما در کل وقتی میگن برو آزمتیش بده یا دارو بگیر و....دیگه نباید پول ویزیت بگیرن. ولی چون تو کشور ما زورشون زیاده و قشر مورد ظلمن میگیرن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میگیرن ،منم جواب آزمایش رو بردم دوباره گرفت

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

من چندروز پیش پیشه یه پزشکی ویزیت شدم هفته ای یکبار میاد اینورا و ب من گف سونو ازمایشو انجام بده برام تو اینستا بفرس منم تو اینستا فرستادم بد گف فلان قدر ویزیت بده ک برات تفسیر کنم منم از حرصم زدم حذفش کردم و بردم یجا دیگه خیرسرش ازش تعریفم میکردن

تجربه گُرگت میکنه :)