2777
2789
عنوان

آبلع مرغون

12 بازدید | 4 پست

چهار پنج روز پیش بچه های خواهرشوهرم اومدن خونمون من به بدن این نگاه نکردم تا خودش یدفعه گفت زندایی پشه زدتمون رفتیم باغ توت خوردیم پشه زده همشونو زده بود مادرشوهرم خاهرشوهرم بچه هاشو اما پسرشو تو صورتشم زده بود یکی گردنش و دستاش اینا اومدن رفتن من حساس شدم به آبله مرغون تا پریشب ی دونه زو دستم دیدم خاروندمش بعذ فردا یه دونه دیگ دیدم بغل همون دستم دو تا دونه هم تو کمزم زده از کجا بفهمم این آبله مرغون 

باید دونه ی آبکی تووشن باشه اگر باشه بله آبله هستن و یهویی زیاد هم میشن تو کمرت پر میشه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث جوشه

پسرای من که گرفته بودن بعضیاش سرش آبکی شده بود دکتر بردم دنبال دونه آبکی میگشت تو تنشون .اگر شک داری نشون دکتر بده.

اصولاً میخارن و تب یا بدن درد هم همراهش هست و همون‌طور که گفتم یهو زیاد میشن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!