2777
2789

من پسرم ۹ سالشه دیشب پاش شکسته الان دستشویی داره نمیتونه روی فرنگی بشینه نمیدونم چکار کنم چند بار بردمش دستشویی با درد و گریه زاری برگشته  

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونه پاشو تکون بده 

ای بابا حیوونکی 

ببین عزیزم بلندش کنید بزاریدش رو فرنگی اگ جا داره دسشوییتون یدونه چهار پایه هم بزارید روبروش پاشو دراز کنید رو اون 

بابای من پارسال ساق پاش از ۳ جا شکست این کارو میکردیم البته خونه ما پله داره سیار گرفتیم پاشو دراز میکردیم رو پله ک اویزون نشه اینطور راحت بود حالا نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

من تجربه دارم اولا خیلی پروسه طولانیه باید باهاش راه بیاین دوما لگن مخصوص ادرار هست برای پسرا خیلی راحته از اون استفاده کنین مدامم فذای ملین بهش بدین که برای مدفوع اذیت نشه و بذارینش رو لگن ازش بخواین با دستاش کمک کنه به نشستن