2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم میگه آماده شو بچه هارو ببریم بیرون ی هوایی بخورن 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 56 پست
نه بعضی مرد های بد هم مدرک شناخت خانم های ساده رو دارن.  خانم هایی که مثل یه دختربچه بی خبر رف ...

شاید 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم مرسی بابت اینکه امروز با راهنمایی هاتون و همدردیاتون آرومم کردین واقعا ممنونم مهربونا🥰الانم ب خودم قول دادم ک دیگ بهش فک نکنم چون حیف من نیس بخام انرژیمو واسه ی انگل اجتماع بزارم ...ی زمانی هم ببینم داره دوباره زر میزنه یا مزاحم میشه بخدا پی همه چیو ب تنم میمالم و قضیه رو ب همسرم میگم ...فقط دلم واسه اون زن بدبختش میسوزه نمیدونه همسرش تو این مغازه نشسته و ب زنای مردم پیشنهاد میده!

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
پاشو شامو خودت درست کن   بنده خدا شوهرت خستس

نه بابا املتاشو نخوردی معرکه س🤣تازه از ناهار ظهرم مونده ماکارونی داشتیم...فعلا بزار تو نی نی سایت باشم😅

تا کی میخوای نری؟

دبدیش اخم کن بهش جوریکه جرئت نکنه نزدیکتم شه چیزیم گفت بگو به شوهرت بنظرم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

تا کی میخوای نری؟ دبدیش اخم کن بهش جوریکه جرئت نکنه نزدیکتم شه چیزیم گفت بگو به شوهرت بنظرم

اره بابا امروز رو چون اعصابم واقعا ریخت بهم اصلا دوس نداشتم دیگ بیرون برم ...ولی خودمو ک حبس نمیکنم خداروشکر ی همسر دارم ک مث کوه پشتمه بخدا اگ از واکنشش نمی ترسیدم همون بعدظهر ک از سرکار اومد بهش همه چیو میگفتم ولی خب بدجور قاطی میکنه بمن کاری نداره ها ک فک کنی بزنه نه خداییش اصلا ولی خب میره طرفو لت و پار میکنه...من نخواستم تو محل آبرو ریزی شه

حوصله ندارم یکی کوتاه بگه عتیقه کیه مرسی😰

عتیقه ی مغازه دار عوضی سر کوچه ی ما هستش ک امروز من رفتم تو مغازه ش بهم پیشنهاد داد باهاش باشم😅