2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم میگه آماده شو بچه هارو ببریم بیرون ی هوایی بخورن 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 56 پست
مگه شهر هرته ،یه باره بگه سارا خانوم بیا با هم باشیم همسرم ال و بل هست . خوبه میگی تازه اومده .چجور ...

نه بعضی مرد های بد هم مدرک شناخت خانم های ساده رو دارن. 

خانم هایی که مثل یه دختربچه بی خبر رفتار می کنن... 

که به نظر استارتر این مدلی باشه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همسرتون بگید کارت  و توی مغازه جا گذاشتم برو بگیر برام  از چیزی نترس شما کاری نکردی که ...

وفنی خریدی خونه نیورده شوهرش نمیگه چی خریدی که کارت دستش دادی 

باید راستشه بگه 

بگه اومدم حساب کنم اراجیف گفت خریدو پرت کردم تو مغازه زدم بیرون کارت یادم رفت 

خب تاپیک میزنین درست توضیح بدین همه که تاپیک های قبلی رو نخوندن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

😐کارت رو اگه نگرفتی برو بانک بسوزون یکی  دیگه بگیردیگ مغازه  اون الدنگ‌نرو تاپیکت رو خوندم این شکلی شدم😑😑😑😑والا من مجردم کسی مزاحمم بشه حالم بد میشه شما ک متاهلی😑😑😑

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

بع شوهرت بگو کارتت گم شده نمیدونی کجا انداختی نهایت غر میزنه

دیگه نه خوذت نه بچت نرین مغازش 

سعی کن چشم تو چشمش نشی 

بع شوهرت هم بعدا بکو همسایه ها میگن اون مرده چشم چرونه و به یکی پیشنهاد داده

استرس نداره تو کار بدی نکردی بترسی

باهاش چشم به چشم نشی نمیتونه کاری بکنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بچه ها همسرم داره اماده میشه ک با پسرم برن بیرون من گفتم حالم خوب نیس حسش نیس بیام بیرون گفت چرا مریضی؟گفتم نه یخورده بی حالم....

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

بعدشم امروزو چون خیلی پراسترس بود واسم نمیخام برم بیرون وگرنه اون خر کی باشه ک بخام بخاطرش خودمو زندونی کنم فقط منظورم این بود امروز دوس ندارم برم نکنه بیرون وایساده باشه قیافه ی نحسشو ببینم

بع شوهرت بگو کارتت گم شده نمیدونی کجا انداختی نهایت غر میزنه دیگه نه خوذت نه بچت نرین مغازش  ...

عزیرم همون سر طهر رفتم کارتمو گرفتم

😐کارت رو اگه نگرفتی برو بانک بسوزون یکی  دیگه بگیردیگ مغازه  اون الدنگ‌نرو تاپیکت رو خوند ...

از همین اعصابم خورده بخدا الان زمونه ش جوری شده بیشتر ب متاهلا گیر میدن

مگه شهر هرته ،یه باره بگه سارا خانوم بیا با هم باشیم همسرم ال و بل هست . خوبه میگی تازه اومده .چجور ...

عزیزم این آقا چندماهه ک اومده این مغازه بعدشم هیچ اصراری ب این ندارم ک شما باور کنی یا نکنی ...معلومه تا حالا آدم لاشی ب پستت نخورده ک امیدوارم هیچوقت نخوره ...این اگ مغازه ش نزدیک خونه مون نبود هیچوقت اینجوری اعصابم خورد نمیشد از این ناراحتم ک هروقت بخام برم بیرون احتمال اینکه قیافه ی نحسشو ببینم زیاده وگرنه اگ دور میبود هیچوقت تا این حد ذهنم درگیر نمیشد حالا هم میدونم هیچ غلطی نمیکنه چون جراتشو نداره بخدا همسرم بفهمه جرررررش میده خداروشکر فک نکم سروته ش ۶۵ کیلو باشه...ولی از اینکه میگید باور نمیکنم یعنی من اینقد بیکارم ک بیام دروغ بگم مگ دختر بچه ی ۱۴ ساله م .....