2777
2789
عنوان

برای اینکه آبغوره کپک نزنه چکار کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19300 بازدید | 21 پست
اگه بزاریم تو فریزر خراب میشه؟

نمیدونم امتحان نکردم ولی اگه کاری کنی که کپک نزنه فریزر نیاز نیست اصلا . بعد چجوری میخوای استفاده کنی هر وقت خواستی اگه یخ زده باشه ؟

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نمیدونم امتحان نکردم ولی اگه کاری کنی که کپک نزنه فریزر نیاز نیست اصلا . بعد چجوری میخوای استفاده کن ...

شیشه رو کلا میارم برا مصرف دیگه نمیخام هی بزارم دوباره تو فریزر ی کی گذاشتم برا مصرف بقیه فریزر حالا نمیدونم بد میشه یا نه

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اگه انقدر بجوشونی که آبغورت نصف بشه هم اشکالی نداره چون ترس تره،زمان استفاده بجای یه ملاقه یه ق ...

مقدار نمکو میگی ؟؟ مثلا واسه حدود یک لیتر 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
شیشه رو کلا میارم برا مصرف دیگه نمیخام هی بزارم دوباره تو فریزر ی کی گذاشتم برا مصرف بقیه فریزر حالا ...

اگه تلخ نشده باشه عیب نداره 

اگر برات مهمه بگم که جوشوندن آبغوره رو بعضی لز مراجعباعث بر نجاستش میدونن. گفتم بگم شاید دوست نداشت ...

مهم نیست ولی مرسی که توضیح دادی