2777
2789
عنوان

خواب جن

57 بازدید | 14 پست

یک ساله مدام خواب بد میبینم یا اصلا خواب نمیبینم یا اگر میبینم خواب بدع

بیشتر خاب میبینم با مامانم تو خونه ایم بد یهو جنی میشه یا خودم ی جایی میرم طرف مقابلم جن میشه یا مثلا خونه دوستمم همه چی خوبه اما یهو دوستم جنی میشه یهو میپره سمتم خواب سگ هم میبینم ک گازم میگیره بعضی اوقات هم خواب جنسی میبینم  اگر کسی راهکار داره ممنون میشم کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجور باطلش کنم اخه میگن پیش هر دعانویسی نباید رفت

منم همزاد داشتم اینجوریه ک نمیزاره طرف پسری بری و همش دعوا داری با پارتنرت یا همش عصبی و پرخاشگری صدای اذان حالت و بد میکنه همش کابوسشو میبینی وخیلی بیشتر از ایناس من چله قرانی میگیرم هردفعه خیلی کمتر شده 

از ی زنه میگیرم ک سرکتابم باز میکنه ولی زیاد پاسخگویب ندارع

منم همزاد داشتم اینجوریه ک نمیزاره طرف پسری بری و همش دعوا داری با پارتنرت یا همش عصبی و پرخاشگری صد ...

دقیقا همینطورع من عاشق پارتنرمم اما تا زمانی ک باهاش کات میکنم همش ناراحتم اما وقتی باهاش اوکی میشم بینمون دعواس سر چیزای الکی بحثمون میشه صدای اذانم ک واقعا وقتی میشنوم سر درد میکنم میشه شمارشو برام خصوصی بفرسنی

دقیقا همینطورع من عاشق پارتنرمم اما تا زمانی ک باهاش کات میکنم همش ناراحتم اما وقتی باهاش اوکی میشم ...

اول باید ازش وقت تماس بگیری وقت ک داد توی ی بازه همش باید بهش زنگ بزنی تا بگیره شمارش همش میزنه خط اشغاله خیلی کار راحتی نیست ارتباط گرفتن باهاش

دقیقا همینطورع من عاشق پارتنرمم اما تا زمانی ک باهاش کات میکنم همش ناراحتم اما وقتی باهاش اوکی میشم ...

نمیخواد بری پیش دعا نویس 

به من پی بده تو تلگرام بهت میگم خودت چجوری باطل کنی 

@Mjkkjllhgklj