الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا برام مهم نیست. اشناهم بیینه نه از مشکلاتم خجالت میکشم نه چیزی. اتفاقا واسه همه جواب دارم که لهش کنم😂😂
سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک) باتشکر
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
بگو کدومش باید بریم دعوا کنیم توش. دعوایی که فحش ندیم ولی غیرمستقیم توهین کنیم. اینجوری وقتی نی نی یار نفهمه حق با کیه. تاپیک رو تعطیل میکنه.
سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک) باتشکر
ببین من توهین میکنم غیرمستقیم توهم هی بیا بگو مشخصه داری میترکی مشخصه خیلی بدبختی مشخصه فلانی. فحش نده که تعلیق میشیم. بعدم نی نی یار تگ میکنیم. سریع پاکش میکنه
کزارش باید زیاد بزنن ولی من نصف تاپیکام بخاطر دعوای تیکه اندازی پاک شد😂😂