2777
2789
عنوان

سفربه لرستان

16 بازدید | 10 پست

بچه هادارم ازتهران میرم لرستان سه شب اقامت تواقامتگاه بومگردیه دوروزونصفی هم هست سفرمون کلا غذاباخودمونه ۳ونیم گرفته به نظرتون می ارزه یاگرون گرفته ؟

زندگی سلام   

گرونه😐😐😐از تهران تا مشهد با ناهار وشام و صبحونه ۴ تومنه 

بعد از تهران تا لرستان غذاام با خودته. ۳ و نیم؟؟؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرونه😐😐😐از تهران تا مشهد با ناهار وشام و صبحونه ۴ تومنه  بعد از تهران تا لرستان غذاام با خو ...

باماشین شخصی میبرن بعدتمام جاهای گردشی هم باماشین میبرن فقط صبحانه رواقامتگاه میده ناهارشام باخودمونه

زندگی سلام   
باماشین شخصی میبرن بعدتمام جاهای گردشی هم باماشین میبرن فقط صبحانه رواقامتگاه میده ناهارشام باخودمون ...

خب پس خوبه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خب پس خوبه

من چندجازدم ذیدم ۵ونیم این طوراست به نظرم این بهتراومدالبته اینم کلک زداولش گفت دوشنبه سه شنبه چهارشنبه پنج شنبه جمعه برگشت الان زده زیرش میگه پنج شنبه صبح زودبرگشته بعددوشنبه هم تابریم ظهرشده دراصل دوروزونصفیه 

زندگی سلام   

همه جا قیمت‌ها همینه دیگه 

سوییت که شام و نهار نمی‌دن عزیزم ،هر جای ایران بری.ج هزینه اقامت همینه میتونی از سایت های مسافرتی قیمتهارو چک کنی .

لرستان سرزمین آبشارها و طبیعت بکر و زیباست حسابی بهتون خوش بگذره 

همه جا قیمت‌ها همینه دیگه  سوییت که شام و نهار نمی‌دن عزیزم ،هر جای ایران بری.ج هزینه اقامت هم ...

فداتذشم اره چندجادیدم ۵ونیم بودولی اینم کلک زدیه روزشورسماکم کرداولش قراربودجمعه برگردن بعددیدم نوشته پنج شنبه صبح که ترافیک نمونیم

زندگی سلام