2777
2789
عنوان

ذکر یا دعا برای فروش کالا کسی بلده؟

6996 بازدید | 4 پست

همسرم به پیشنهاد یکی از دوستاش کل سرمایه زندگیمونو رفته یه سری وسایل صنعتی خریده که فکر میکرده خیلی خوبه ولی الان حتی کسی نگاشم نمیکنه خیلی ناراحتم به منم نگفته بود که میخاد یه همچین کاری کنه که مثلا توش سود کنه خوشحالم کنه 

الان سود نمیخاد خود اصل پولم برنمیگرده

شما ذکر یا دعایی بلد نیستین واسه فروش؟

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

من دارم چنتا ...کسایی هم که انجام دادن واقعا جواب گرفتن ولی خونه اس تو دفترمه 😯 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره ا یه40 و41(یابنی اسراییل)تااخرایه و( ایای فتقون)به کاغذی  بنویسدو در مکان بگذاردوسوره توبه ایه111(ومن اوفی به عهده-ذلک هو الفوز العظیم) و ایه ی اخر129هفت بار به اب خوانده شود به متاع پاشیده شود