2777
2789

توروخدا هرکی میدونه راهنمایی کنه من واقعا اگ‌واقعی باشه نیاز دارم  واقعیه ایا هک نمیکنن  تا کی ادامه داره بازیش چجوریه سکه چجوری جمع میکنن چجوری میفروشید

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش چی میشه

تاپیک آخرم بخون ..ارز دیجیتال مثل بیت کویین 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ببین تا ۳۰ اینماه فقط فرصته منم بازی میکنم منو همسرم چندتا ربات و بازی می‌کنیم سکه میگیریم همستر هم هست 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

یه کلاهبرداری بزرگ که بعد از کوروش کمپانی داره فراگیر میشه

عزیزم یکی توی همین نی نی سایت گفت دوستش رو هک کردن تمام عکساش رو پخش کردن. نه تنها چیزی بهش ندادن که یه چیزیم ازش گرفتن. اگر خودت مشکلات داری دیگه به مشکلاتت اضافه نکن... 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
خودتون بازی کردید تبدیل به پول کردید واقعا یا فقط شنیدید

https://t.me/hamster_kombaT_bot/start?startapp=kentId6842220865

لینک رو کپی میکنی تو پیام های ذخیره شده تلگرام میفرستی و بعد میزنی روش و شروع میکنی سکه جمع کردن بعدا ک لیست شد میتونی به ریال بفروشیش

من که دارمش ولی سر درنمیارم ازش ولی پسر عموم ۲۰ میلیون جمع کرد ۵ میلیون فروختش

فعلا به فروش نرسیده اخر اینماه قراره بره فروش منم ۱۰تومن جمع کردم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖