2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نیازی به بیهوشی نیست من دی ماه انجام دادم اصلا درد نداشت نیم ساعت قبلش یه مسکن بخور یا شیاف بذار اونجا هم بگو برات آمپول شل کننده عضله بزنن در عرض ۱۰ دقیقه الی ۱۵ دقیقه هم انجام میدن من فقط موقع تزریق مواد که داخل رحم شد یه کوچولو زیر دلم درد گرفت دردش حتی از درد پریودی هم کمتر بود و چند ثانیه بیشتر درد نداشتم

واقعا نیازی به بیهوشی نیست من دی ماه انجام دادم اصلا درد نداشت نیم ساعت قبلش یه مسکن بخور یا شیاف بذ ...

بدن با بدن فرق داره من با اینکه لوله ها باز بود خیلی خیلی زیاد درد داشتم به قول شما فقط موقع تزریق ماده بود جمعاشاید ۲۰ثانیه شد ولی خیلی شدید بود

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
واقعا نیازی به بیهوشی نیست من دی ماه انجام دادم اصلا درد نداشت نیم ساعت قبلش یه مسکن بخور یا شیاف بذ ...

دوست من تو بهمن ماه انجام داده خیلی درد داشته و حالش بد شده

وآقا  دوستم تو بهمن ماه انجام داده میگه از درد مردم و زنده شدم

دردش واقعا قابل تحمله عزیزم فقط نترس و بدنتو سفت نکن ریلکس باش تا درد نداشته باشی عوارض بیهوشی خیلی بدتر هست تا تحمل درد عکس رنگی ببین کل تایمی که دارن عکس میگیرن درد نداری که فقط زمانی که ماده حاجب وارد میشه درد میگیری که واقعا چندثانیه هست و مثل پریودی برای من چون دردای پریودیم زیاد بود این واقعا در مقابل درد پریودیم هیچ بود فقط اونجا تاکید کن که آمپول شل کننده عضله برات اول بزنن یا خودت بخر و ببر اونجا بگو برات بزنن برای من زد عالی بود