2777
2789
عنوان

مدفوع سبز نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 39 پست
بعضی شیرخشکا رو نمیدونم چی میگن ک اون چیزی ک تو شیرگاو باعث حساسیت میشه از بین میبرن ک بچه شکم درد ن ...

همون اچ آ هست دختر من با اچ آ هم مشکلش کامل برطرف نشده شیر خشکی دیگه هم هست دیگه خیلی مصنوعی هستن برای بچه های خیلی حساس ولی بهترینش گلدن گوت هست که متاسفانه بالای یه تومن الان پولش هست چون پروتئینش زنجیره بلند نیست مثل شیر گاو و هضمش آسونتر برای نوزاد

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
همون اچ آ هست دختر من با اچ آ هم مشکلش کامل برطرف نشده شیر خشکی دیگه هم هست دیگه خیلی مصنوعی هستن بر ...

شما ک ماشاءالله واردی   من خودم چون بچه م شیر خودم میخورد مراعات غذایی میکردم تا چند روز بعدش دوباره کم کم شروع میکردم ب خوردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم رفلاکس پنهان داره ،،،،البته وزن گیریش خوبه دکتر دارو نداد ،،،اما گاهی حس میکنم داره خفه میشه

حالا دختر من با ریفلاکس پنهان اصلا شیر نمی‌خورد بیچاره ها مریشون میسوزه شیر بالا نمیارن میاد تو دهنشون و برمیگرده بعضی بچه ها بیشتر میخورن برای تسکین بعضی ها مثل دختر من از شیر بیزار میشن 

سونو نشون میده ریفلاکس پنهان رو این شیر خشک ها معده بچه ها رو اسیدی میکنه من اون زمان خیلی مقاله های زبان اصلی خوندم و فهمیدم هیچ شیری شیر مادر نمیشه

دکتر میگه خیلی از مریضی ک تو بزرگسالی میگیرن . مثلا بچه ای ک پروتئین گاوی داره تو باز مراعات نکنی و ...

درسته الان دختر من مواد آلرژن زیاد بخوره دونه میزنه یا زبونش له میشه و در ضمن اگه تنقلات زیاد بخوره شب تا صبح چنان دندون قروچه میکنه که حس میکنی دندوناش الان خورد میشه تو دهنش و اشتهاش کامل از بین میره کلا دختر من خیلی هم بد غذا شد بعد دوران شیر

شما ک ماشاءالله واردی    من خودم چون بچه م شیر خودم میخورد مراعات غذایی میکردم تا چند روز ...

چه فایده کاش از قبل میدونستم بچم آسیب نمی‌دید این دیکه نوش دارو بعد مرگ سهراب بود عزیزم 

کاش قبل بارداری به مادرها آگاهی میدادن