مادرهای عزیز پسرم دو ماه و ده روزشه مدفوعش چند روزه سبز شده روزی یکبار یا دوبار هم بیشتر نیست ،،دکتر هم بردم دارویی نداده ،،،،اگه تجربه ای دارید بهم بگید خدا بهتون سلامتی و عزت بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره . منم اینجور شد . تو غذاهایی ک میخوری مراعات کن. حتی موز هم نباس بخوری فعلا . چیزایی ک پروتئین داره نخور تا ده روز بعد ده روز در حد کم بخور تا بدنش عادت کنه
خب اگه میخوره خوبه دختر من ریفلاکس پنهان داشت ما براش اچ آ گرفتیم دیگه.... کلا همیشه هم مدفوعش سبز و حالت خلطی هم داشت که بخاطر همون شیر خشک بود صد بار خودم لعنت کردم که شیر خشکی شد و این همه زجر کشید
عزمزمه شیر خشک شیر گاوه ایشون اگه میتونه باید شیر خشک رو قطع کنه از خودش شیر بده یا شیر خشک بز بده ب ...
دکتر میگه خیلی از مریضی ک تو بزرگسالی میگیرن . مثلا بچه ای ک پروتئین گاوی داره تو باز مراعات نکنی و چیزای پروتئین دار بخوری باعث بیماری تو بزرگسالیش میشه. مثل آسم