2777
2789
عنوان

مدفوع سبز نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 39 پست
مشکلی نیست اگر شیر خودتو میخوره احتمالا تویه چیزی خوردی که اونطوری کرده دختر من شیرخشکی دائما سبزبود ...

اینم شیرخشکیه,,,آخه اولش سبز نبود ،،،چند روزیه اینجوره،،ژسبز پررنگ بود مال بچه شما؟

اولش زرد بود اخه،،شما از اول سبز بود؟

حالا از اول اول یادم نیست چه رنگی بود ولی کلا بچه دیگه فامیلم یک هفته اجباری خورد سبز بود مدفوعش

حالا یه آزمایش ببر ضرر نداره که

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره،،،یعنی از اونه؟

آره . منم اینجور شد . تو غذاهایی ک میخوری مراعات کن. حتی موز هم نباس بخوری فعلا . چیزایی ک پروتئین داره نخور تا ده روز بعد ده روز در حد کم بخور تا بدنش عادت کنه 

آره . منم اینجور شد . تو غذاهایی ک میخوری مراعات کن. حتی موز هم نباس بخوری فعلا . چیزایی ک پروتئین د ...

عزمزمه شیر خشک شیر گاوه ایشون اگه میتونه باید شیر خشک رو قطع کنه از خودش شیر بده یا شیر خشک بز بده بهش که خیلی گروه اسمش گلدن گوت هست

اره ماشالا اشتهاش عالیه

خب اگه میخوره خوبه دختر من ریفلاکس پنهان داشت ما براش اچ آ گرفتیم دیگه.... کلا همیشه هم مدفوعش سبز و حالت خلطی هم داشت که بخاطر همون شیر خشک بود صد بار خودم لعنت کردم که شیر خشکی شد و این همه زجر کشید

عزمزمه شیر خشک شیر گاوه ایشون اگه میتونه باید شیر خشک رو قطع کنه از خودش شیر بده یا شیر خشک بز بده ب ...

بعضی شیرخشکا رو نمیدونم چی میگن ک اون چیزی ک تو شیرگاو باعث حساسیت میشه از بین میبرن ک بچه شکم درد نگیره 

خب اگه میخوره خوبه دختر من ریفلاکس پنهان داشت ما براش اچ آ گرفتیم دیگه.... کلا همیشه هم مدفوعش سبز و ...

اینم رفلاکس پنهان داره ،،،،البته وزن گیریش خوبه دکتر دارو نداد ،،،اما گاهی حس میکنم داره خفه میشه

عزمزمه شیر خشک شیر گاوه ایشون اگه میتونه باید شیر خشک رو قطع کنه از خودش شیر بده یا شیر خشک بز بده ب ...

دکتر میگه خیلی از مریضی ک تو بزرگسالی میگیرن . مثلا بچه ای ک پروتئین گاوی داره تو باز مراعات نکنی و چیزای پروتئین دار بخوری باعث بیماری تو بزرگسالیش میشه. مثل آسم