2777
2789

میدونم درخواست قشنگی نیست ولی دیگه راهی به جایی ندارم زندگیم داره ازبین میره میخواستم بچه ازبهزیستی بیارم که چندماهه ثبت نام کردم اصلاخبری نیست گفتم شایدکسی بشنوین نمیخوادمابه فرزندی بگیریم بخدادارم مینویسم گوشیم پرازاشکه واقعاازخدامیخوام هیچ زنی همچین دردی رونکشه😔😔😔😔😔😔

چجور بچه ای میخوای؟ نوزاد سالم اگه میخوای اره طول میکشه 

ولی اگه بزرگتر یا نیازمند درمان بخوای سر 2،3ماه تمومه 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل بگیرن در این مملکتو که هیچیش رو نظم نیست. این همه بچه و این تعداد متقاضی باز باید چندین ماه منتظر موند با شرایط سخت.

خاک تو سر مسئولان.

گریه نکن عزیزم خدا بزرگه. انشالله هرچی خیره برات میش بیاد.

اتفاقا کار خیلی بزرگی میکنی. خوشحال باش. 

چه اشکالی داره به یه بچه خانواده بدی؟؟؟ میدونی چه قدر خوشحالش میکنی و چقدر ثواب میبری. 

نگران نباش بعد گرفتن بچه چند ماه بگذره اونقدر حالت خوبه که میگی چرازودتر اینکارو نکردی

گل بگیرن در این مملکتو که هیچیش رو نظم نیست. این همه بچه و این تعداد متقاضی باز باید چندین ماه منتظر ...

از دور حرف نزن عزیزم

الان شیرخوارگاه مشهد خالی شده. بقیه هم که میبینی ازونایی نیستن که کسی رو نداشته باشند. اونها یا مریضن یا بزرگن که کسی حاضر به فرزند خواندگی شون نیست یا یک سرپرست دارند که فعلا شرایط نگهداری ندارن. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

گل بگیرن در این مملکتو که هیچیش رو نظم نیست. این همه بچه و این تعداد متقاضی باز باید چندین ماه منتظر ...

اگه بدونی بخدانفسم بالانمیادازگریه انگارهمش دارم جلوی شوهرم خارمیشم اون هیچی نمیگه ولی من حس میکنم

عزیزم از امروز هر روز دعا کن  که خدایا به واسطه صاحب الزمانت  یه بچه صاحب پدرومادرو خ ...

چقدر جالب 

برای ازدواج باید بگم کسی که به واسطه من خوشبخت بشه و در راه امام زمان باشه؟

نمیدونم چی بگم😅

عزیزززم🥺انشالله خوشبخت بشی برات صلوات وحمدفرستادم

عزیزم صبور باش . من شنیدم تعداد شیرخوارها کم شده بطوریکه مشهد اعلام کرده بود شیرخوارنداره برای واگذاری سرپرستی . سن بالاتر نمیخوای ؟ فکز کنم سرپرستی اونا راحتتر باشع . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اگه بدونی بخدانفسم بالانمیادازگریه انگارهمش دارم جلوی شوهرم خارمیشم اون هیچی نمیگه ولی من حس میکنم

درکت می کنم عزیزم ولی اگه شوهرت مشکلی نداره خودتو اذیت نکن. دست تو نیست که. خدا نخواسته تا حالا نشده. شاید یه روزی یه جایی که فکرشو نمیکنی بشه...همه راهها رو رفتی نه؟!چند سال گذشته از ازدواجت؟

از دور حرف نزن عزیزم الان شیرخوارگاه مشهد خالی شده. بقیه هم که میبینی ازونایی نیستن که کسی رو نداشت ...

عزیزم من الان امضاتودیدم خوشحالم که طعم مادرشدن روچشیدی❤️میشه راهنماییم کنین چکارکردین؟چجوری گرفتین؟