2777
2789
فقط همین!پس من چی باهاشون@توی یه خونه زندگی کردم پدرشوهرم بالای۱۰بارمارو ازخونه بیرون میکردخدایا واق ...

اصلا معلوم نیست اینطور ک اینا برنامه دارن میخوان کاری کنن آخر خودمو بکشم پدرم میبرن سر زمین عین ی خان بهش دستور میدن اینجارو بکن اونجارو بکن حق نداری نفس بگیری 

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
برو پماد آلفا بگیر واسه جای زخم تا تازس میتونی بمالی بهش تاجاش اسکار نشه عصبانی بودی حالا ناراحتی بی ...

مبخوام بمونه تا یادم بیاد چ دردی میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا معلوم نیست اینطور ک اینا برنامه دارن میخوان کاری کنن آخر خودمو بکشم پدرم میبرن سر زمین عین ی خا ...

چرا بابات اونوق میره؟؟؟ببین تمام دلیل ومنطق هات بیخودن اونقد ازشون بیزاری طلاق بگیر راحت شو!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
فقط به یه شرط میتونم کنارش باشم به عقد برادرشوهرم دربیام واقعا موندم تولجن دلم میخادفقط بمیرم برم پی ...

وای نگو اینو ت چقد فشار داری وای من جات بودم تا حالا خودمو میکشم تا از این ننگ خلاص بشم واقعا چقدر میتونن نامرد باشن!!!!!!

چرا بابات اونوق میره؟؟؟ببین تمام دلیل ومنطق هات بیخودن اونقد ازشون بیزاری طلاق بگیر راحت شو!

چون مظلومه چون سادست هرچی بهش گفتم نرو برای اینا هیچکاری نکن

من اینو گفتم شاید شما فکر کردین پدرم کارگر،اما ن پدرم کارمند مرکز بهداشتی لیسانس آمار داره چندین هکتار زمین داره ک ۵ مترش بفروشه میتونه کل خاندانش بگیره و آزاد کنه اما پدرم چون قبل دانشگاهش کارگری میرفت اینا ازش کار میکشن و بهش دستور میدن خیلیم بی ادبی حتی ی تشکر از پدرم نمیکنن و وظیفش میدونن

الان میخای بمونه  و روز دیگع پشیمون میشی داغی نمیفهمی دختر پاشو برو داروخانه بحث نکن

قبلا هم اینکار کردم پشیمون نشدم

وای نگو اینو ت چقد فشار داری وای من جات بودم تا حالا خودمو میکشم تا از این ننگ خلاص بشم واقعا چقدر م ...

دیدی چقد بدبختم!پس بدبخت ترازمن میس کلا!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
چون مظلومه چون سادست هرچی بهش گفتم نرو برای اینا هیچکاری نکن من اینو گفتم شاید شما فکر کردین پدرم ک ...

خب این تقصیرباباته دیگه مشکل ازاونانیس باید رو خودت وبابات کارکنی!

خب این تقصیرباباته دیگه مشکل ازاونانیس باید رو خودت وبابات کارکنی!

گوش نمیده همش میگ باشه آره ت راست میگی اما باز میبینم پیش ایناس و دارن بهش دستور میدن

فقط به یه شرط میتونم کنارش باشم به عقد برادرشوهرم دربیام واقعا موندم تولجن دلم میخادفقط بمیرم برم پی ...

وای خدا مگ زوریه.خانواده شوهرت همچین حرفی زدن؟ من چیزی نمیدونم ولیقبل اینک اونا بچتو بگیرن تو برو دنبالش بیفت ک بچت پیش خودت باشه 

وای خدا مگ زوریه.خانواده شوهرت همچین حرفی زدن؟ من چیزی نمیدونم ولیقبل اینک اونا بچتو بگیرن تو برو دن ...

فامیل نزدیکیم نمیتونم شکایت کنم زوری نیس ولی خب یه جاهایی ادم مجبوره اگه پسرمو به اونابدم میدونم تهش بدبختیه اگه باخودم ببرم با یکی دیگه ازدواج کنم مطمئنن قبولش نمیکنن یاقبولش کنن ناپدریه میترسم اذیت کنن کتک بزنن واون زندگیمم نابودشه واقعا الان ته باتلاقم ته عذاب جهنم مال منه!

گوش نمیده همش میگ باشه آره ت راست میگی اما باز میبینم پیش ایناس و دارن بهش دستور میدن

خب دیگه وقتی خودش دوس داره توچرا زورت میاد بیخیال دنیا!