2777
2789
چرا چ مشکلی داری؟ ایشالله ک حل بشه راحت شی

من۵سال عذاب کشیدم باهرمشکلی که فکرشو بکنی جنگیدم الانم۲۲روژه همسرم فوت شده همسری که این۵سال رو بخاطراون تحمل کردم جلوی خونوادم بخاطرش وایسادم باتمام اخلاقای افتضاحش کناراومدم با مریضیش کنا اومدم با بی پولیش کناراومدم بااینکه باخونوادش توی یه خونه زندگی کنم کناراومدم خلاصه هرچی که فکرشو بکنی بخدا حتی کتک هم خوردم ازش ولی کناراومدم چون ازته دل عاشقش بودم ولی خدا نذاشت بیشتراز۳سال باهاش زندگی کنم وتواوج جوونی درحالی که دوتامون۲۳سال سن داشتیم ازمن گرفتش وتنهاشدم با یه پسر۲ساله!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم

همش اذیت میکنن مادرشوهرم سرم داد میزنه نمیرم خونشون شوهرم میگ اون از رو دلسوزی یود ت باهاش دشمنی ت مقصری

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
ت از کجا میدونی ک یک صدم عذاب کشیدم یا ن

باورکن سختی هایی که من کشیدم کمترادمی تواین دنیاهس که کشیده باشه باورکن۵سال تمام عذاب کشیدم الانم که بدترین عذاب روی دنیا همسرم منوبایه پسردوساله تنهاگذاشت ورفت پیش خدا!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
من طاقت دیدن خونو ندارم چطور پاهاتو زخم کردی جاش میمونه دختر خوب واسه آروم شدنت کاسه بشقابی میزدی می ...

کاش میتونستم بشقاب بشکونم چون خونه پدرمم نمیتونم اگ خونه خودم بود هرچی داشتم میشکوندم

درد جسمی هم دارم ام اس دارم ،دکتر تهدید کرد ادامه بدم ۵ ساله دیگ کامل فلج میشم هیچکس براش مهم نییییی ...

برای خودت چقدر مهمه؟ مگه کسی هست بدنش برای خودش مهم نباشه؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
همش اذیت میکنن مادرشوهرم سرم داد میزنه نمیرم خونشون شوهرم میگ اون از رو دلسوزی یود ت باهاش دشمنی ت م ...

فقط همین!پس من چی باهاشون@توی یه خونه زندگی کردم پدرشوهرم بالای۱۰بارمارو ازخونه بیرون میکردخدایا واقعادارم میگم عذابی که من کشیدم کم زنی بتونه تحمل کنه۱

من۵سال عذاب کشیدم باهرمشکلی که فکرشو بکنی جنگیدم الانم۲۲روژه همسرم فوت شده همسری که این۵سال رو بخاطر ...

خدارحمتش کنه خیلی سخته خیلی سختهههه میشه باهم حرف بزنیم خصوصی

کاش میتونستم بشقاب بشکونم چون خونه پدرمم نمیتونم اگ خونه خودم بود هرچی داشتم میشکوندم

برو پماد آلفا بگیر واسه جای زخم تا تازس میتونی بمالی بهش تاجاش اسکار نشه عصبانی بودی حالا ناراحتی بی فایده است برو داروخانه برو

خدارحمتش کنه خیلی سخته خیلی سختهههه میشه باهم حرف بزنیم خصوصی

دیدی من چقد سختی کشیدم توحتی یه صدم هم نکشیدی پس این کارو باخودت نکن تهش کی بهت اهمیت بده مثلن شوهرت اهمیت میده ن بابا طلاقت میده یکی دیگه رو جایگزین میکنه مادرشوهرت ازت مراقبت میکنه یاحتی پدرومادرت ن بابا تهش مادرت۲سال بعدش خودت میمونی و یه دنیاپشیمونی!

سرِ چی انقد ناراحت بودی خودتو خط خطی کردی(ردش میمونه نمیره

خانواده همسرم خیلی اذیتم میکنن خیلی زیاد شبیه کوزتم سرم داد میزنن ازم میخوان همه کارای خونشون من بکنم خودمم مریضم دکتر گفت وضعیتت خوب نیست از اون طرف اصلا شوهرم هیچ درکی نداره وضعیتم نمیبینه اصلا ب خانوادش تذکر نمیده تازه تشویق هم میکنه

من۵سال عذاب کشیدم باهرمشکلی که فکرشو بکنی جنگیدم الانم۲۲روژه همسرم فوت شده همسری که این۵سال رو بخاطر ...

اخی الهی بگردم🥺😓چقد سختی کشیدی تو سن کم. اونم با ی بچه.  کنارش باش ساپورتش کن اگ میتونی.  نزار ازت بگیرن.  چون تو بهترین ادمی براش 

برای خودت چقدر مهمه؟ مگه کسی هست بدنش برای خودش مهم نباشه؟ 

هیچی برام مهم نیست دلم میخواد مرگم برسه از این آدمای حیوون صفت راحتشم

اخی الهی بگردم🥺😓چقد سختی کشیدی تو سن کم. اونم با ی بچه.  کنارش باش ساپورتش کن اگ میتونی.  ...

فقط به یه شرط میتونم کنارش باشم به عقد برادرشوهرم دربیام واقعا موندم تولجن دلم میخادفقط بمیرم برم پیش همسرم!وگرن ازم میگیرنش ومیدونم تهش اونم کثل باباش بدبخت میشه یه ادم مریض که تواوج جوونی بمیره!