انقدر ناراحت بودم و عصبانی تموم رون پامو با تیغ نقاشی کردم حال روحیم افتضاحه میخوام درد جسمی بکشم تا روحم آروم بگیره دعا کنین شوهرم و خانوادش از بین برن😭😭😭😭
همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
روی زخمات عسل بزن خوب بشه روی زخم های روحت هم عسل صبر بزن
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ینی زندگیت خیلی بدترازمنه که اینکارو میکنی بخدا شاید حتی یه صدم منم عذاب نکشیده باشی تو زندگیت ولی بازم همچین کاری نکردم!
آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
دقیقا یادمه بعد از اینکه دستامو با تیغ داغون کردم بدترو داغون تر شدم بزرگ ترین اشتباهامو بعد از همون شب که این بلارو سر خودم آوردم انجام دادم ، الان مامان دوتا بچه ام پسرم میگه دستت چی شده مات میمونم نمیدونم چی بگم
خدا کمک میکن درصورتی که ماهم به خودمون کمک کنیم عزیزم حالا چرا این کار میکنی بدن خودت با چاقومی بری توکه بخودت رحم نمی کنی چطور انتظار دارید خدا بهت رحم کن