2777
2789

میخام آنلاین شاپ بزنم

نمیدونم با چه سایتی همکاری کنم ک معتبر باشه

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

خودت باید سایت بزنی

پیج بزن تو اینستا

اوایل کار سایت زدن بی فایدس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خودت باید سایت بزنی پیج بزن تو اینستا اوایل کار سایت زدن بی فایدس

نه فکر کنم منظورمو متوجه نشدین

بیشتر آنلاین شاپا با تولیدیا همکاری میکنن

میخام یکی از این تولیدی هارو پیدا کنم

که دیگه سفارش مشتری رو ب خودشون بگم بفرستن براشون 

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر کنم منظورمو متوجه نشدین بیشتر آنلاین شاپا با تولیدیا همکاری میکنن میخام یکی از این تولیدی ه ...

آها شما جنس میخواین

نمیدونم عزیزم نمیشناسم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سلام من فروش همکاری با تولیدی های مختلف لباس زنانه دارم. اگه بخوایی میتونم کمکت کنم

سلام ممنون میشم

سایت دارن؟پیج دارن؟

سلام ممنون میشم سایت دارن؟پیج دارن؟

همکاری در فروش یک کسب و کار خانگی میباشد و شمابرای این کار نیازی به سرمایه زیادی ندارید و لازم نیست مانند یک تولید کننده هزینه هایی را برای تولید کالا، انبار کالا و ارسال محصولات صرف کنید و صرفا به عنوان یک معرفی کننده محصول میتوانید کسب درآمد داشه باشید.

در کانال عمده و همکاری سودا در تلگرام ،کلیه ی قیمت ها به صورت همکاری بهمراه پورسانت در فروش درج شده

لینک کانال تلگرام: 

Sevda_hamkari@