2821
2789
عنوان

خواستگاری

31 بازدید | 21 پست

سلام‌ میخوام جریان خودمو با نامزدم توضیح بدم که خواستگاری ما سنتی هس و من هنوز بهش علاقه مند نشدم( لطفا نپرسید پس چجوری قبول کردی، اصل مطلب رو میخوام بگم) بعد ایشون گفت که من بهت حس دارم و علاقه دارم ولی ایشون هفته پیش به مدت یه هفته گذشت و هیچ پیامی بهم نداد! بعد بهش گفتم چرا پیام ندادی میگه همش سرکارم و وقتی برمیگردم خیلی خسته برمیگردم!..حالا درسته تایم کاریش زیاده ولی اینقد مشغوله که حتی نمیتونه یه دقیقه پیام بده؟!

بعد بهش گفتم لابد علاقه نداری گفت نه اتفاقا علاقه‌ام بیشتر شد تو این مدت!

نظرتون چیه درمورد همچین ادمی؟

همچین چیزی ممکن هس؟ چون با خودم میگم اگه ادم به کسی علاقه مند هس حاضره هر روز بهش پیام بده حالا نه الزاما هر روز ولی نه اینکه یه هفته بگذره و پی ندی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول آشنایی طرف می‌ره تو دستشویی پیام میده آنقدر که شوق داره. اینکه میگیم وقت نداریم قطعا یه بهانه هستش. عاقلانه تصمیم بگیرید و فکر نکنید بعداً برید زیر یه سقف کم‌کم همه چی درست میشه.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

اول آشنایی طرف می‌ره تو دستشویی پیام میده آنقدر که شوق داره. اینکه میگیم وقت نداریم قطعا یه بهانه هس ...

به یه دوستی پیام دادم جریان رو توضیح دادم گفت مشکل از خودته چون قدردانش نیستی داره کار میکنه!! گفتم‌اصلا ربطی نداره طرف کارگر هم باشه بالاخره نیم ساعت که وقت میکنه!

حالا خوبه شما اقا هستین اینو گفتین..شاید اقایون طرز فکرشون فرق میکنه در این مسئله

طرف تو نظامم باشه میتونه حداقل چند دیقه حالو احوالی کنه 

یجای کار میلنگه .. بعدم شما میگی حسی نداری پ چرا واست مهمه ک پیام نمیده ... اگ نمیخای و ب فکر آیندتی بقیه نباید مهم باشن ببین دلو عقلت چی میگن نزار زندگیت ک ی عمره خراب شه بازم خودانی

حالا اینو هم بگه باز بهتر مورد بالایی که گفتم! یه هفته بگذره هیچ پیامی نده بعد بگه علاقه‌ام بیشتر شد

دوروغ میگه ولی نباید به خاطر اینکه علاقه نداره به شما سرزنش شد به خودتون وقت بدید

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

طرف تو نظامم باشه میتونه حداقل چند دیقه حالو احوالی کنه  یجای کار میلنگه .. بعدم شما میگی حسی ...

برام مهمه چون میخوام بدونم جریانش چیه؟ وقتی گفت بهت علاقه مندم بعد چند روز بگذره پیام‌ نمیده قطعا یه جای کار میلنگه

دوروغ میگه ولی نباید به خاطر اینکه علاقه نداره به شما سرزنش شد به خودتون وقت بدید

حالا چطور اینک بفهم ازش؟ میخوام یه چیزی بهش بگم که حرف واقعی‌اش رو بگه..به نظرتون چی بگم؟