2821
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 31 بازدید | 21 پست

عزیزم دروغ میگه 

این به زور خانوادش داره اینارو میگه و اینکه خودش نمی‌خواد پیام بده 

بعدشم چجوری نه پیام نه حرفی علاقش بیشتر شده؟؟؟؟ چند سالشه؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

حالا چطور اینک بفهم ازش؟ میخوام یه چیزی بهش بگم که حرف واقعی‌اش رو بگه..به نظرتون چی بگم؟

به نظرم فقط باید بهم فرصت بدید رفتارشون رو زیر نظر بگیرین که بهتون احترام بزاره هواتونو داشته باشه و البته که پیشش حس امنیت و آرامش داشته باشید اینا یسری از نمونه های جرقه ی دوست داشتن هست 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام مهمه چون میخوام بدونم جریانش چیه؟ وقتی گفت بهت علاقه مندم بعد چند روز بگذره پیام‌ نمیده قطعا یه ...

عزیزم سعی کن تا وقتی ک از طرفت مطمن نشدی و فک میکنی غرورو کارش از تو مهم تره تو رابطه نرو و ازدواج نکن و دل نده چون بحث ی عمر زندگیه الکی ک نیس 

عزیزم دروغ میگه  این به زور خانوادش داره اینارو میگه و اینکه خودش نمی‌خواد پیام بده  بعد ...

تقریبا دو ماهه باهم چت میکنیم اوایل چت میکردیم بیشتر اونم مثلت هرروز با هر دوروز بعدش من گفتم دیگه پیام‌ندم ببینم چکار میکنه و اینشکلی شد پیام‌نداد به مدت یه هفته

بعد تازه اون اوایل هنوز نشناخته تو دوهفته اول گفت بهت حس دارم! منم تعجب کردم تازه هنوز زیاد باهم حرف نزدیم..۲۸سالشه

عزیزم سعی کن تا وقتی ک از طرفت مطمن نشدی و فک میکنی غرورو کارش از تو مهم تره تو رابطه نرو و ازدواج ن ...

بله دقیقا من خودپ تا حالا تو رابطه نبودم  و دوست دارم با عشق ازدواج کنم حالا نه عشق عمیق همین کشش اولیه هم خوبه به همدیگه داشته باشیم ولی ایشون اینشکلی رفتار میکنه بیشتر دل زده میشم ازش..میخوام ازش حرف بکشم ولی نمیدونم چطور..بعد هم که ابن حرف‌ها رو بهش گفت ..گفت تو ازدواج همه چی درست میشه و من با عشق و علاقه زندگی رو میچرخونم!

به یه دوستی پیام دادم جریان رو توضیح دادم گفت مشکل از خودته چون قدردانش نیستی داره کار میکنه!! گفتم‌ ...

حرف مفت زده اونی که اینطوری گفته

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

بله دقیقا من خودپ تا حالا تو رابطه نبودم  و دوست دارم با عشق ازدواج کنم حالا نه عشق عمیق همین ک ...

ادمی ک نتونه همین اوله راه دلتو ب دست بیاره و وعده های بیخود میده از تهش نباید توقع داشته باشی عزیز من من طبق تجربه ها میگم

من میگم دلتو الکی خوش نکن آدمی ک واقعا دوست داشته باشه از وقتی کارش میزنه تا ب تو برسه اونم‌اوله راهههههه باید خیلی ذوق داشته باشه که حتا اگ بیاد بت بگه نه من واسه ایندمون تلاش میکنم وقت نمیشه باور نکن میتونه پیامی چیزی بده ولی....سعی کن کاری نکنی ک فک کنه داری توجه گدایی میکنی ..

بعدم این خاستگار ن ی خاستگار دیگ