2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجورین؟

131 بازدید | 64 پست

بعضی روزا الکی شروع میکنه به همه چی گیر دادن، چرا در گنجه بازه؟ چرا دم خر درازه؟ کلا آدم مودی ای هستش، یه روز خوبه یه روز بی دلیل بد، به جز بستری کردنش توی تیمارستان چه پیشنهادی دارید؟ 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

من اینجوریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من یه گروه چاق شدن در روبیکا ایجاد کردم هرکی میخواد ادش کنم بهم در روبیکا پیام بده

Elham_Am00

اگه استاتر راضی نیستین پیامم رو پاک کنم

بله شوهرمنم همینجوریه😂

مرداهم از لحاظ روانی پریود میشن

سلام بچه ها من یه گروه چاق شدن در روبیکا ایجاد کردم هرکی میخواد ادش کنم بهم در روبیکا پیام بده Elha ...

چاق شدن؟ گروه لاغری بزن بابا 😅

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شوهر من همیشع همینه فقط تحمل میکنم 

شما هم سعی کن سخت نگیری 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

شوهر منم گاهی اینجوری میشه اونم وقتایی که حساب کتابش به هم میریزه سعی میکنم سکوت کنم یا بحث نکنم باهاش یا براش کیک مورد علاقشو بپزم کم کم آروم میشه

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

اره حتی شوهر من دوزش بیشتره میزنه وسیله گیشکنه دیگه ب دلم‌نیست وسیله خونه بگیرم با خودم‌میگم بالاخره ک چی میتونه باز. حداقل وسیله نداشته باشیم کمتر اعصابم خورد بشه .

کادو و وسیله ک بقیه هم میارن فکر می‌کنه دعا و سنگینی دارن میزنه میشکنه .

چیزی هم خودش گرفته بازم میشکنه .

دیگ جونم‌برات بگه بشکن بشکن ه🤣🤣🤣

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران