2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین این گندو چجوری درست کنم😖همسرم بفهمه وااای خدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 48 پست

پسرت بفرستش بگه مامانم گفته کارتم گم شده احتمالا مغازه شما افتاده چون توی راه نبود اگر ممکنه کارت رو بدید .

بعد توی ی فرصت مناسب وقتی همسرت آرومه بهش بگو

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا عوضی شدن ما جمعه رفته بودیم تفریح یه رستوران طوری بود،با پسر ۸ سالم رفتیم دستشویی داشتم میرفتم سر جامون یهو یه مرد ۴۰،۵۰ ساله ی زشت برگشته تند تند پیش پیش میکنه نخ بده به من مثلا نمیگه من جای بچه ی اونم،برگشتم یه اخم کردم رفتم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بچه ها فقط راهکار بدید چیکارکنم؟!!!!این مردک چندماهه اومده تو این سوپری قبلا ی مرد واقعا چشم پاک و د ...

..... چه مرده هیزه که همسرتون همون اول متوجه شدن

اگه اجاره کرده با صاحب اصلی مغازه درجریان بزارین که چه سگیه 

الانم خودت یا یکی مثل پسرت یا بچه های محلو بفرست برن کارتو بگیرن

🤍.
بابا متاهلم 

عامو میدونم متاهلی شاسگول خو نیستم میگی شوهرم بره خون ب پا کنه میگم ب بابایی داداشی کسی بگو بیاد بترسونتش ک شوهرت خون ب پا نکنه و یارو هم چشش بترسه😐

مگه ادمی ک متاهله دیگه پدر و برادر نباید باش حساب شه!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بگو‌بره گمشه بترسی قافیه رو باختی پاشو برو‌کارتتو بگیذ

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
بابا بخدا گفتم این نزدیکه بچه هامم تو خونه تنها بودن گفتم برمو زود بیام

خو حالا چرا هول کردی انقد انگار تو ب اون پیشنهاد دادی! تاوان کثیف بودن یکی دیگ رو تو باید بدی؟ برو بگیر کارتتو بازم دیدی زر میزنه ب پدری ...بگو

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه