پسرت بفرستش بگه مامانم گفته کارتم گم شده احتمالا مغازه شما افتاده چون توی راه نبود اگر ممکنه کارت رو بدید .
بعد توی ی فرصت مناسب وقتی همسرت آرومه بهش بگو
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مردا عوضی شدن ما جمعه رفته بودیم تفریح یه رستوران طوری بود،با پسر ۸ سالم رفتیم دستشویی داشتم میرفتم سر جامون یهو یه مرد ۴۰،۵۰ ساله ی زشت برگشته تند تند پیش پیش میکنه نخ بده به من مثلا نمیگه من جای بچه ی اونم،برگشتم یه اخم کردم رفتم
عامو میدونم متاهلی شاسگول خو نیستم میگی شوهرم بره خون ب پا کنه میگم ب بابایی داداشی کسی بگو بیاد بترسونتش ک شوهرت خون ب پا نکنه و یارو هم چشش بترسه😐
مگه ادمی ک متاهله دیگه پدر و برادر نباید باش حساب شه!
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
بگوبره گمشه بترسی قافیه رو باختی پاشو بروکارتتو بگیذ
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍