2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین این گندو چجوری درست کنم😖همسرم بفهمه وااای خدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 48 پست

خوب برو ازش بگیر 

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه اینجا غریبم عزیزم

🤔پس خودت برو بعد دیدی داره سسشر میگه زنگ بزن پلیس بیاد😐بزار شوهرتم بیاد از کو.    ن جرش بده 

درس عبرتی شه بر همگان

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره باشی به بابات زنگ بزن وقتی اومد بگو رفتم خرید کارتمو فراموش کردم چون سری پیشم گمش کردم ...

بچه ها اینجا غریبم بنظرتون ب خانم واحد رو به روییمون بگم بره واسم بگیره ؟!میترسم بگه خودت چرا نمیری؟!!انمیخام بفهمه!ین پسر زبون نفهمم نمیره میگم برو میگه نه😭

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
نه اینجا غریبم عزیزم

ترس نداره برو بگو کارتمو پس بده... مجبوره بده.. اون فعلا چیزی نمیگه.. ولی اگه نری بگیری ممکنه جلوی شوهرتو بگیره بده به اون اوضاع بدتر مبشه ها.. دیگه ام ازش خرید نکن... همین الان پاشو. برو 

الان هرگونه پنهان کاری بیشتر شوهرت را مشکوک میکنه با زندگیت بازی نکن.

برو در مغازش آروم بگو کارتت را بده اگه نداد با جدید بهش بگو بازم نداد این دفعه صدات را ببر بالا.

اگر بازم چرت و پرت گفت همونجا زنگ بزن شوهرت،دعوا بشه اشکالی نداره اینجوری هم اون یاروعه میفهمه تو زن حسابی هستی و هم شوهرت از ماجرا باخبر میشه و اعتمادش بهت بیشتر میشه.با اینکه کلا نرو و شوهرت را بفرست بره بگیره اما بهش بگو چی شده.الان اون میتونه از کارتت سوءاستفاده کنه و به همسرت نشون بده و دروغ ببافه

بچه ها اینجا غریبم بنظرتون ب خانم واحد رو به روییمون بگم بره واسم بگیره ؟!میترسم بگه خودت چرا نمیری؟ ...

ممکنه به پسرت دست درازی کنه یارو . چرا میخوای به زور پسرتو بفرستی مغازه یه آدم مریض. خودتم عجیبه کارات

خب الان برم چی بگم منطورم اینه چجوری برخورد کنم بچه ها مسخره م نکنید کل بدنم داره میلرزه!مردک هیز عوضی خدایا دیگ چجوری تو این کوچه رفت وامد کنم؟!بچه ها شوهرم خیلی خیلی تیزه میترسم بفهمه واکنشش وحشتناکه این چیزا خط قرمزشه🥺🥺🥺

بهتربن راه اینه که با همسرت با ارومی حرف بزنی و با خودش بری سوپری که هم کارتو بردارین هم تهدیدش کنین ...

آره مناسب ترین راه همینه

اسی این راه خوبیه مثل زن های قدیمی آبرو آبرو نکن ساده بازی در نیار هیچی نگی آخرش خودت بدبخت میشی تهمتت میزنن کاسه کوزه ها سر تو میشکنه بی آبروییش بدتر

ممکنه به پسرت دست درازی کنه یارو . چرا میخوای به زور پسرتو بفرستی مغازه یه آدم مریض. خودتم عجیبه کار ...

اتفاقا خودمم ازاین ترسیدم

بچه ها اینجا غریبم بنظرتون ب خانم واحد رو به روییمون بگم بره واسم بگیره ؟!میترسم بگه خودت چرا نمیری؟ ...

نه نگیا ,😐😐😐میخوای دستی دستی دهن همه رو رو خودت باز کنی خودت برو 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ممکنه به پسرت دست درازی کنه یارو . چرا میخوای به زور پسرتو بفرستی مغازه یه آدم مریض. خودتم عجیبه کار ...

دقیقا

الان لجش گرفته مثل مار زخم خورده میمونه ممکنه بلایی سر پسر اسی بیاره حتی ممکنه بیاد خونشون دزدی

دیدم که میگما

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜