2777
2789
عنوان

لاویام😢😢😢😢میشه بیاین؟؟؟

6140 بازدید | 41 پست

کسی هست قوز قرنیه داشته باشه؟

امروز رفتم چشم پزشک گفت قوز قرنیه دارم😭😭😭😭😢😢😢😢😢

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرشوهر منم داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه تو دهه سوم زندگیتی و شماره چشمت زیاد بالا نیست درمان خاصی نداره و دیگه تغییری نمیکنه باید باهاش مدارا کنی اما اگه هنوز داره پیشرفت میکنه و شماره چشمت بالاست باید پیش یه دکتر خوب اقدام کنی واسه عمل یا حتی پیوند

عکس چشمت گرفتی؟

اره...گفت اگه بیناییِ کامل رو ۱۰ درنظر بگیریم بینایی من ۷هست

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
کلا سه روزه عضو شدی.یه جور تو عنوان تاپیکت نوشتی لاویام من فک کردم همه می‌شناسنت😉😉😉 

اعتماد بنفسم خیلی زیاده💪😅😅😆😂

خواهر شوهر من داشت کلی دکتر عوض کرد .

بالاخره یه دکتر رفت عالی خدارو شکر درمانش کرد تازه قوز قرینش خیلی خطرناک شده بود .آستیگمات بالا .فشار چشم بالا.

دکترشم سهیل ادیب مقدم بود .

تو گوگل سرچ کن میاره خیلی دکتر معروفیه .عضو چشم پزشکی اروپا و آمریکا .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
شوهر من ۳۴ساله اس با شماره چشم ۴ رفتش شیراز پیش دکتر خدادوست گفت نیازی حتی به عینک هم نداری اما پسر ...

وااای نه😢😢😢

دکتر به من گفت دو سه ماه دیگه بیا ببینم پیشرفت داشتی یا نه

ولی نمره چشمام حدودای ۳بود..😢😢😢

خواهر شوهر من داشت کلی دکتر عوض کرد . بالاخره یه دکتر رفت عالی خدارو شکر درمانش کرد تازه قوز قرینش ...

عزیزم من اهوازم😢