2789

با مقدار کم آب می‌پزند طوری که روغن بیفته و با روغن خودش سرخ  میشه

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من من نیگا باید فقط سینه نباش قرو قاطی باش من اینجور میپزم مرغ میذارم در این حد آبش جوش بیا کف پس بده میریزم صافی میشورم میذارم تو ماهی تابه زیر گاز باید ملایم ملایم باشه اندازه ی قاشق روغن مایع میریزم ک کف تابه نسوز بعدم سه تا پیاز بزرگ نازک حلالی میکنم میریزم با یه فنجان آب درشو میذارم ادویه هم فقط نمک سماق زرد چوبه من حداقل دوساعت براش وقت میذارم یعنی مزش جوری وقتی میخوری ....(هیچی به ذهنم نرسید وصفش کنم)😄😄😄😄😄😄

من من نیگا باید فقط سینه نباش قرو قاطی باش من اینجور میپزم مرغ میذارم در این حد آبش جوش بیا کف پس بد ...

وای دست درد نکنه گلم 😍😍چه کد بانویی هستی شما، دقیقا من نمیدونستم چطور اینکارو کنم ، دقیقا همینی که گفتیو انجام دادم

وای دست درد نکنه گلم 😍😍چه کد بانویی هستی شما، دقیقا من نمیدونستم چطور اینکارو کنم ، دقیقا همینی که ...

نوش جان  عزیزم چون پیاز داخلش ممکن شیرین باشه سماق میریزی خیلی خوش مزس با گوجه یه غذای نونی میشه من ک اوایل خودم این مدل غذا رو درست میکردم بعد ک همه ازش خوششون اومد فهمیدم ی غذای لبنانی واقعا خوشمزس و یکم حوصله میخاد ک پیازارو نسوزونی