2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم😑

من همش منتظر یکی بودم بهم پالس منفی میداد وقتی ازدواج کردم گفت میخواستمت.😭😭😭

زندگیمو داغون کرد ۱۰ سال طول کشید تا تونستم کنتر بیام البته شوهرمو خیلی دوست دارم و خیلی از اون سرتره اصلا قابل مقایسه نیستن

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

خب دلیل مخالفتش چیه میدونی؟ قصدت اصلا چیه دوستی یا ازدواج؟؟؟ من میدونم دخترا عاشق پسرهایی میشن که برای به دست آوردنشون زحمت میکشن پیگیر هستن اگر هم دیدی هیچ جوره اوکی نیست به نظرش احترام بذار اگر واقعا دوسش داری چون اونم حق انتخاب داره ما که نمیتونیم همه رو از خودمون راضی نگه داریم شاید قسمت تو یکی دیگه اس 

۶ سال؟؟؟ ۶ سال رو درخت کاج کار کنی انبه میده…

🤣🤣🤣

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

به عنوان دختری که مشابه همین وضعیت دخترخانم رو داره

لطفا کنار بکشین اگر واقعا دوسش دارین 

این طور فقط دارین به جای عشق دادن آزارش میدین

به خدا عشق یک طرفه 

و به دست آوردن به زور اصلا چیز قشنگی نیست🥲

حالا فقط ولع بدست آوردن  داری؟ 

اگه اینه ک هیچ ولی اصلش نگه داشتنشه اگه بتونی

اما در کل من جات بودم ولش میکردم خب دختره میگه نه دیگه باید ب چ زبون دیگه ای بگه 6 ساله آزگاره 

بیخیال ۶سال خیلی زیاد .برو با کسی دیگه آشنا شو ببین دنیا از اون بهتر زیاد داره شایدم یروز پشیمون شد ...

یکی هست هم خوشگله هم مهندسه هم مهربونه هم خانواده خوبی داره، از این به بعد میرم سراغ این