الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی هست لیسانس داره خانواده خوبی داره مهربونه، قدر شناسه میرم سراغ همین
راستش شایدموردی دیده که پافشاری میکنه وجوابش نه هست شایدم کاملا عشقتون یک طرفس من ازبچگی ناف بریده کسی بودم وواقعالایق بودامایباراتفاقی دیدم باادمای خلافکار میگرده قیدشوجوری زدم که خودشم هنگ بودازرفتارمن الان دوازده سال میگذره واون ازدواج نکرده اما کارهای اشتباه زیادی انجام داده هیچوقت بهش فکر هم نمیکنم .دختراخیلی نکته بین هستن .منظوری به شما ندارم خدانکرده که شمام این مشکل ودارین نه این مثال بود که منم خیلی خیلی تجربه تلخی بودبرام .
نمی دونم😑 من همش منتظر یکی بودم بهم پالس منفی میداد وقتی ازدواج کردم گفت میخواستمت.😭😭😭 زندگیمو ...
بیجا کرده دروغ میگه اگه مجرد میموندی نمی اومد برات همچنان ازار میداد خداروشکر ک ازدواج کردی و خوب قهوه ای شد همیشه خوشحالیتو نشونش بده تا منفجر بشه. دروغگوی دو رنگ
بیجا کرده دروغ میگه اگه مجرد میموندی نمی اومد برات همچنان ازار میداد خداروشکر ک ازدواج کردی و ...
اره روزی هزاربار خداروشکر میکنم که ازدواج کردم. اخه گند زد با ازدواجش و الان بدبخت شده🤭
حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.