2777
2789

به شدت آدم پولکی ای هست و داروهاش پر کورتون با شرکت هایی ک قرارداد داره دارو میده فک کنم چون یزد هست یک سال میرفتیم نمیدونستیم عید یهو بدون اینکه بگن یا نوبت ندن رقت خارج از کشور وقتی رفتیم گفتن نیست پول و پس میدیم یک ماه بدون دارو و مریضی دوباره برگشت این بگذرد وقتی میری اگه سه تا مشکل داشته باشی اصلا نگاه نمیکنه میگه دوباره یا ویزیت بگیر یا برو سری بعد بیا اصلا اصلا دلسوز نیست بگه بابا از اون سر دنیا اومدن بهش گفتم ببین بچه ده ماهه باهامه هر ماه سخته بیام این تیکه پوستمم ببین گفت هویج و سیب زمینی که نگاه نکردم هم برای موهات شامپو نوشتم هم صورتت دارو لک پوستت (روشکم)سری بعد بیا تا بگم با داد زدن گفتااا

هرچی مشهورتر

بی شرف تر

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی مشهورتر بی شرف تر

نه این یکی اصلا عجیبه من کلا شهر یزد رو دوست ندارم رفتارشون خیلی بد بود. ما چند باری رفتیم ولی نوربالا دیگه اعجوبه هم فوق العاده بد اخلاقه هم فوق العاده پولکی طرف بود از‌خوزستان اومده بود فکر کن گفت بیشتر دارو بنویس من دیرتر بیام لج کرد به جا یک ماه اندازه ۲۰ روز نوشت داره من که خیلی بدم میاد ازش ولی‌متاسفانن سوادش خوبه

دکتر متخصص پوست خوب توی یزد دکتر ابراهیم زاده اردکانی هست نوربالا را خیلیا ازش ناراضی هستن

اره اصلا درمانش جواب نمیده یه اتاق کنارشه گفت برو لیزر یه ماده ای زد رو صورت مثل قلم رنگ بود انگار زغال میکشید بعدشم سوزش خیلی زیاد داشت صورت متوزم شد گفت ده روز نور لامپ هم نخوره تو بلوغ زد جای جوش ها مه بریزه بدون اینکه بگه بزار پایان بلوغ ملکه الیته نمیدونستیم چیکار میکنن دو میلیون هم گرفت حالا بجز یه صورت با جای جوش با بکی بزرگ هم گرفتار شدیم بهشم گفتیم گفت من هرکاری از دستم برمیومد کردیم درصوزتی که نباید این رو پیشنهاد میداد  

نه این یکی اصلا عجیبه من کلا شهر یزد رو دوست ندارم رفتارشون خیلی بد بود. ما چند باری رفتیم ولی نوربا ...

بنظر منکه سوادش اندازه ی بقیه متخصص های خوب پوست هست 

اره اصلا درمانش جواب نمیده یه اتاق کنارشه گفت برو لیزر یه ماده ای زد رو صورت مثل قلم رنگ بود انگار ز ...

بعد از ده روز تا دوماه نور خیلی کم چشم ها دچار آسیب شد بخاطر گاز مواد چشم همش اشک میومد قطره مصرف کردیم بخاطر اینکه جای سوخته ها نمونه ده روز تاریکی مطلق مردمک چشم داشت ار جا در میومد بعدم ک جاش موند خدا خیرش نده واقعا 

ممنون که اطلاع می دین. که همچی کسانی باید مراجعشون کم بشه

دقیقا چون من خودم وقتی معرفی میکردن میومدم تاپیک میخوندم در موردش 

ای کسانی که در آینده این تاپیک رو میخونی اگر به هر دلیلی رفتید بعضی داروها میتونید از داروخانه ی دیگه تهیه کنید بسته ی قرص ده تایی هر ورق یک میلیون و هشت صد میداد داروخونه ی خودش روزی که رفت مسافرت برگشتیم شیراز دارو بگیریم خیابون زند و گشتیم یه داروخونه بعضی دارو هاش زو داشت اون ورق ۱/۶۰۰ بود و دوتا ورق سازنده ی دارو همینجوری میداده ولی اونا جدا جدا میگرفتن این همه 

دقیقا چون من خودم وقتی معرفی میکردن میومدم تاپیک میخوندم در موردش  ای کسانی که در آینده این تا ...

یعنی با یک میلیون و شیش صد میتونستی سه تا از اون دارو رو داشته باشی ما بابت هر ورق ۱/۸۰۰ میگرفت داروخونه ی  نور بالا

دقیقا چون من خودم وقتی معرفی میکردن میومدم تاپیک میخوندم در موردش ای کسانی که در آینده این تاپیک رو ...

سلام ببخشید داروهاش برای وتیلیگو جواب میده؟ خیلی کورتون و داروی سنگین نوشته هنوز نگرفتم .شک دارم