2777
2789
عنوان

چک بیبی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 51 پست
متوجه نشدم چی میگی

😐با این بتا هر جا بره بازم میفرستنش دوباره بتا بده ،شاید دوبار دیگه هم برای چک کردن بفرستن،الان چکاپ سونو قلب در کار نیست به هیچ وجه چون هیچی تشکیل نشده  ،مگر این که مشکلی تو روند بالا رفتن بتا باشه یا غیر نرمال باشه سونو واژینال بگیرن که یه وقت خارج رحمی یا مول اینا نباشه 

نمیدونم چرا بارم نمیشه میترسم دوباره اشتباهی بوده باشه و حامله نباشم چن ماه که با جواب منفی بیبی چک ...

دیگه کم کم باید باورت بشه یه جوجه طلا تو دلت داری 🐣. دیگه با سه تا بی بی چک و یه آزمایش باید مطمئن باشی. تمرکزت رو بزار یه پزشک خوش اخلاق و ماهر پیدا کن و دیگه کم کم به فکر اسم و سیسمونی گرفتن باش. انشالله یه چشم رو هم بزاری نه ماه میگذره میبینی تو بغلته. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐با این بتا هر جا بره بازم میفرستنش دوباره بتا بده ،شاید دوبار دیگه هم برای چک کردن بفرستن،الان چکا ...

درسه گلم سونو رو بعد یه ماه دیگه میخوام برم که صدای قلبشم بشنوم

دیگه کم کم باید باورت بشه یه جوجه طلا تو دلت داری 🐣. دیگه با سه تا بی بی چک و یه آزمایش باید مطمئن ...

واییی قند تو دلم آب شد اسمشو خیلی وقته انتخاب کردم🥹

😐با این بتا هر جا بره بازم میفرستنش دوباره بتا بده ،شاید دوبار دیگه هم برای چک کردن بفرستن،الان چکا ...

من اینارو خیلی بهتر از تو میدونم سابقه دوبار بارداری داشتم ولی چون شما عجول هستی فقط خواستی بپری وسط بگی منم هستم با دقت متنی که نوشتم رو نخوندی 

چکابی که گفتم آزمایش خون اول بارداری دکترا مینویسن از وضعیت کم خونی و فاکتور های خونی و ایمنی در برابر روبلا و توکسو و سرخچه مشخص بشه

سونو قلبم مینویسه برای چند هفته آینده که انجام بده حالام دیگه ریپلای نکن نمیخونم اول صبحی با شما بحث کنم کل روزم خراب میشه به سلامت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من اینارو خیلی بهتر از تو میدونم سابقه دوبار بارداری داشتم ولی چون شما عجول هستی فقط خواستی بپری وسط ...

خانم باهوش تو خونت دعوا داری چرا اینجا میاری🤣🤣بیا پای من برای تو بگیر🤣🤣اگه انقد وارد بودی نمیگفتی دوباره بتا نده بالا میره خودمم جزو هزارمین نفر های بارداری پوچ بودم با دقیقا همین بتای کم ،اول اگاهیتو از انواع بارداری با سطح بتای مخطلف زیاد کن بعد بیا وقتی هنوز هیچی بهت نگفتم پای منو بگیر خو 

من اینارو خیلی بهتر از تو میدونم سابقه دوبار بارداری داشتم ولی چون شما عجول هستی فقط خواستی بپری وسط ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن شما به من گفتین منم از شما خیلی ممنونم ناراحت نباشین لول صبحی اعصابتو بهم نریز گلم   

خانم باهوش تو خونت دعوا داری چرا اینجا میاری🤣🤣بیا پای من برای تو بگیر🤣🤣اگه انقد وارد بودی نمیگفت ...

عزیرم انشالاه دامن شمام سبز میشه ایشون اینطوری گفتن که من استرسم کم بشه 

عزیرم انشالاه دامن شمام سبز میشه ایشون اینطوری گفتن که من استرسم کم بشه 

من الآنم باردارم، بیمارستان زنان بستری بودم انواع حاملگی های عجیب غریب آورده بودن،خودمم جزو همین موردها بودم ،ادم میموند چطوری اینطوری شدیم

چک کردن منظم بتا طبق تجربه من خیلی مهمه ،استرس هم اصلا ندار🤷هر چی خدا بخواد همون میشه ایشالا شما هم به سلامتی زایمان کنید

من الآنم باردارم، بیمارستان زنان بستری بودم انواع حاملگی های عجیب غریب آورده بودن،خودمم جزو همین مور ...

فدات شم شما هم بسلامتی بغلش بگیرین خبر میدم باز