2777
2789
عنوان

چک بیبی+عکس

57 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من آزمایش بتا دادم پنجشنبه ۲۸.۵ اومد بعد اون سه روز چک بیبی زدم مثبت بود که امروز صب یکیشو زدم پر رنگ بود امروز روز موعود پریودمه سینه درد دارم فقط امکانش هس پریود بشم سینه درد منو به شک میندازه

نه عزیزم بارداری دیگه علایم بارداری و پریودی عین هم هست 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بارداری دیگه علایم بارداری و پریودی عین هم هست 

پس سینه درد طبیعیه؟ امروز میخوام برم دوباره آزمایش بدم ببینم بالا اومده پنجشنبه آزمایش داده بودم

پس سینه درد طبیعیه؟ امروز میخوام برم دوباره آزمایش بدم ببینم بالا اومده پنجشنبه آزمایش داده بودم

بله طبیعیه 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من تو هفته چهاردهم هستم هنوز سینه دردم

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
بله طبیعیه 

تازه تا دوازده هفتگی هم سینه درد هست من که بعضی موقع ها از دردش آخ و اوخم در میومد ولی تا دوازده هفتگی دردم از بین رفت