2777
2789
عنوان

بچه هاتون لوس بار نیارید

376 بازدید | 30 پست

پسر خواهر شوهرم هر جا میره هر چی ببینه با خودش بر میداره میبره همه از دستش کلافه ان مامانش هم برای اینکه صداش در نیاد بهش چیزی نمیگه و بچه تبدیل شده به یه موجود فوق العاده لوس که همه دارن ازش متنفر میشن 

هر وقت هم که موفق نشه از خونه طرف ببره اونقدر گریه میکنه و عربده میکشه که مامانش سریع میره براش عین همونو میخره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر منم بچهاشو اینجوری بزرگ میکرد البته این کاری ک از کسی چیزی بگیریم نه به نظرم بزرگترین اشتباه زندگیش همین بود 

باور کن انقدر لوس بار میورد منو تا راهنمایی میبرد دستشویی تو خونه 

در کنار استقلالمونو از دست دادیم تا حدودی 

پدر منم بچهاشو اینجوری بزرگ میکرد البته این کاری ک از کسی چیزی بگیریم نه به نظرم بزرگترین اشتباه زند ...

اره چوبشو اول خود پدر و مادر و در آینده همین بچه میخورن 

پیش خودشون فکر میکنن اینجوری خیلی پدر و مادر خوبی هستن

پسر من دو ساله که شد شخصیتش اینجوری شده بود  من می رفتم براش می خریدم  اجازه نمی دادم بر داره از خونه کسی 

بعدم خدا خیرش خواهرم یه روز بر گشت گفت این کارتم اشتباه یعنی چی هر دفعه هر چی می خواد براش می خری بزرگ که بشه بیچاره ات می کنه 

همینم شد  سال به سال این توقع  هر چیزی داشت 

تا دیگه یه مدت سختی کشیدیم تونستیم بهترش کنمم کمی

خدایا خودت پشت و پناهم باش
پسر من دو ساله که شد شخصیتش اینجوری شده بود  من می رفتم براش می خریدم  اجازه نمی دادم بر د ...

اره دفعه اول که در برابر خواسته اش و حتی گریه اش مقاومت کردی دیگه براش عادت نمیشه 

این خواهر شوهر من همش بهونه میاره که تنهاست چکار کنم بهونه داره فقط برای اینکه گریه نکنه و رو اعصابش نباشه اینکارو میکنه

مثل پسر دایی من🤧🤧🤧خ

خیییلی لوس و ننره

ی جا رفتیم مهمونی صاحب خونه پسته داشت انقد زجه زد واسه پسته هاش. حالا بنده خدا اورد واسش. اما وقتیم میخاستیم بریم نمیرفت میگفت پسته هارم ببریم😶😶😶😶

انگار پسته نخورده تو عمرش

من+نی نی+باباش=❤

خداروشکر دخترم۴سالشه اینجوری نیس ولی ۲سالگی هرجا دمپایی میدید میخاست

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

همه چیز به شرایط محیط خانواده واجتماع ربط داره،

بعضی ها از خوش شانسی تو قسمت خوبش می افتند بعضی ها هم قسمت بدش.

من یاد گرفتم تا با کفش کسی راه نرفتم از اون ایراد نگیرم.

تجربیات هر کسی باعث عقده های مختلف میشه وسرزنش و مقایسه کردن بدون شرایط یکسان غلطه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اره دفعه اول که در برابر خواسته اش و حتی گریه اش مقاومت کردی دیگه براش عادت نمیشه  این خواهر ش ...

اگه داستان. نمیشه برات والا از اونجایی که خواهر شوهرن 

خواهرانه یه روز تنها بودید حرف تربیت بچه شد بگو مثلا اقدس جون  یکی دوبار جولوش وایسا نخر براش یا نزار برداره  سختیش ببین یه مدت  بهتر میشه بزرگ بشه خواسته های بیشتری داره ها

خدایا خودت پشت و پناهم باش

خواهر من بچه هاشو طوری تربیت کرده خوراکی و اسباب  داشته باشن قایم میکنن ولی از مال بقیه رو  میخان  مثلاً برادر زاده هام خوراکی داشته باشن با قهر و زور ازشون میگیرن ولی خوراکی خودشونو مخفیانه میخورن😐 یادش افتادم حرصم گرفت 

اگه داستان. نمیشه برات والا از اونجایی که خواهر شوهرن  خواهرانه یه روز تنها بودید حرف تربیت بچ ...

شوهرم. اون یکی خواهرش و حتی مامان و باباش به خواهر شوهرم گفتن ولی از روی دلسوزی بیجا داره اینطوری بار میاره سنش هم کم نیست بگیم متوجه نیست ۴۰ سالشه