2777
2789
عنوان

امدم خواهرمو دیدم

173 بازدید | 48 پست

اومدم دیدم خواهرمو چشتون روز بد نبینه بچه چهار ماهه داره شیر خشک همش بش میدن دیگه 

خودشو مثل معلولا میکنه چرتو پرت میگه همش حرکات مسائل جنسی رو انجام میده کلا دیوونه شده معلوم نیست علتش چیه یبار میخنده یبار پره عقده میشه بغضی میشه گریه میکنه دیگه مامان بزرگم برای اینکه حرکات زشت انجام نده دست و پاشو میبنده من ازش دورم سه روزه پیششم فردا میرم خونمون ولی قلبم کنده میشه ن طاقت موندن پیشش و دیدن این جوریشو دارم و ن طاقت رفتن حالم خیلی بده کاش زودتر خوب بشه اون ک منتظر بدنیا اومدن پسرش بود چرا الان پسرش گریه میکنه ب دادش نمیرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشه مگه مشکل ذهنی داره؟؟

هیچ مشکلی نداشت کاملا نرمال بود و آدم عادی بود ۱۴ روز پیش ی دعوایی شد و خودش خیلی استرس داشت فرداش بخاطر ی حرف عادی شوهرش با قابلمه زده تو سرش و بعد اون اوردیمش قهر و کاملا قاطی کرد نمیدونیم علتش چیه داغون سده پر از عقده ست انشالله دست شوهرش بشکنه دو تا بچه داره ک یکیشم شیر خواره ست... البته هیچ مشکلی تو سرش نبود 

درمانش چیه ی سیدی براش دعا مینویسه یکم بهتر شد ولی خس میکنم دیگه اثر نداره

ببرینش پیش یه آدم قوی تر

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
هیچ مشکلی نداشت کاملا نرمال بود و آدم عادی بود ۱۴ روز پیش ی دعوایی شد و خودش خیلی استرس داشت فرداش ب ...

وای عزیزممم 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
درمانش چیه ی سیدی براش دعا مینویسه یکم بهتر شد ولی خس میکنم دیگه اثر نداره

ن من ی سماره میدم بگو از طرف احمدی زنگ‌میزنم‌بزات دعا کنه بفرسته دقیق میدونم‌چطور شده بگو بعد از زایمان اینطور شده

بخدا ک عادی نیست حرکاتش