2777
2789

داییم رو دکترا جواب کردن سرطان خون داره کل بدن عفونت.. زخم بستر ..دهان تمام عفونت.. دسته شکسته..معده و روده و کلیه از کار افتادن خدایا دیگه چقدر😔😔😔 و از غروب به بعد دیگه حتی سرم هم غدقن شد براش ریه هاشم اب آورد.. مادرم داره لحظه های سختی رو میگذرونه همینطور زن و‌بچه و خواهر برادر.. اخه خدای مهربون چقدر درد رو یه آدم میتونه تحمل کنه اونم با استخوانهای شکسته😭😭😭 فقط منتظریم ببینیم داییم کی تموم میکنه درد و شکنجه هاش تموم بشه . دوستان براش صلوات بفرستین لایکم کنید قوت قلب بشه برام🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشان هست؟

خدا کمکتون کنه

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

انشالله خدا شفا بده 

ولی نفهمیدم شما کی هستید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پدربزرگ منم اینجوری شد عذاب میکشید اما نمی‌تونست انگار ببخشید جون بده ما ی شب همه دعا کردیم یکی قرآن من نماز و....از خدا خواستیم ازش راضی بشه ببره تموم کنه عذابشو دقیقاً اذان صبح تموم کرد

سوره یاسین زیاد بخونید بالا سرشان 

و دعای خیر کنید ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
پدربزرگ منم اینجوری شد عذاب میکشید اما نمی‌تونست انگار ببخشید جون بده ما ی شب همه دعا کردیم یکی قرآن ...

خدا بیامرزه عزیزم .. بیاین به من بگین چه تاپیکی بزنم که خدا ببخشدش بره اون دنیا که آرامش برقراره.. انقدر انسان پاکی هست خدا میدونه