2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمانی که خودم نوشتم

از دیگران تقاص و گناهکار و هیچکسان رو دوست داشتم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
وای عابر بی سایه ک خدا بووود

اره خیلی ،من هر رمانی قلمشو دوست دارم به دلم میشینه سرچ میزنم بقیه رمانای نویسنده هم میخونم فکر کنم عابر بی سایه هم چندتا دیگه داره 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
اره خیلی ،من هر رمانی قلمشو دوست دارم به دلم میشینه سرچ میزنم بقیه رمانای نویسنده هم میخونم فکر کنم ...

فک کنم مال زینب ایلخانی هست مثل این مرد امشب میمیرد و در سقوط دست های ما

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
فک کنم مال زینب ایلخانی هست مثل این مرد امشب میمیرد و در سقوط دست های ما

اره رمانای زاهده بیانی هم خوبه مثل موج نهم و عبور از غبار ولی مثل رمانای زینب ایلخانی خیلی غمگینه یه جاهاییش یعنی هر چی بدبختی هست تو زندگی شخصیت اول رمان آورده 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
اره رمانای زاهده بیانی هم خوبه مثل موج نهم و عبور از غبار ولی مثل رمانای زینب ایلخانی خیلی غمگینه یه ...

اره خوندمشون اما با اینکه غمگینن اما نظیر ندارن

این مرد امشب میمیرد خلاصش چیه قشنگه شما خوندی؟ 

بله خوندم به نظرم ک خیلی قشنگه، خلاصشو بگم ک براتون اسپویل میشه😂🚶‍♀️