2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی که به چه صورته؟

از سایت سازمان سنجش دفترچه انتخاب رشته ارشد چ دانلود کن؛ تمام جزئیات و نوشته...

بعد به ترتیب اولویت کد رشته ها و وارد کن...

اگر خواستی شهریه و هم بدونی؛ به امور مالی دانشگاه ها زنگ بزن ؛ سایت هر دانشگاه شماره تماس هاش و داره

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
یعنی چی که به چه صورته؟ از سایت سازمان سنجش دفترچه انتخاب رشته ارشد چ دانلود کن؛ تمام جزئیات و نوشت ...

همینو میخواستم بدونم 

آخه زده کد دسترسی به رشته من فکر میکردم داخل دفترچه طبق اون کد میگه کجا قبول شدی ...

پس باید خودم طبق اولویت انتخاب کنم بعد اون کدا رو وارد سایت کنم ببینم کجا قبول میشم درسته عزیزم ؟

همینو میخواستم بدونم  آخه زده کد دسترسی به رشته من فکر میکردم داخل دفترچه طبق اون کد میگه کجا ...

من نمیدونم الان در چه مرحله ای هست کنکور ارشد...

اگر رتبه ها اعلام شده؛ تو میری دفترچه(سراسری و ازاد جدان دفترچه هاشون)و دانلود میکنی میخونیش با دقت...روی یه برگه برای خودت طبق اولویت کد رشته ها و مینویسی...بعد دوباره وارد سایت سنجش میشی؛میری قسمت انتخاب رشته ارشد؛مراحل و توی دفترچه گفته چجوری طی کنی...کد رشته ها و وارد میکنی به ترتیب اولویت از بالا به پایین...وقتی کد و وارد کنی کنارش اسم رشته و دانشگاه میاد...در نهایت یه چک کن و تایید بزن

من نمیدونم الان در چه مرحله ای هست کنکور ارشد... اگر رتبه ها اعلام شده؛ تو میری دفترچه(سراسری و ازا ...

یکی دو ماه بعدش نتایج نهایی اعلام میشن که کجا قبول شدی...در نهایت فقط یک دانشگاه قبول میشی

ممنونم از توضیحات کامل و راهنماییت گلم 💕 مرسی ک وقت گذاشتی 💕

ارشد خوندن خیلی سطح سوادت و در رشته ی خودت بالا میبره...انشالله بهترین اتفاقات برات رخ بده🌺