2777
2789
عنوان

زایمان،کسایی که اواخر بارداری هستن و تجربه دارن مخصوصا

| مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 26 پست
عزیزم‌ انشالله خیر ببینید چقد خوب و کامل نوشتین منم شات گرفتم استفاده کنم😍

ان شاالله که به سلامتی باشه براتون🙏🙏🙏🙏تورو خدا زایمانت منم دعا کن خدا یه بچه سالم بهم بده و در به در دکترا نشم

اولش مثل درد پریود هس بعد کم کم زیاد میشه از وقتی دردات شروع شد سعی کن نفس عمیق بکشی تا اکسیژن رسان ...

خیلی ممنون عزیزم

آره الان تقریبا مثل پریودام شده علائمش

ولی از بس علائم پریودی و بارداری و زایمان مثل هم هست گیج شدم 

فعلا نمیخوابم تا صبح ببینم شدید شد برم دکتر

خدا خیرتون بده

توکل بر خدا

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که به سلامتی باشه براتون🙏🙏🙏🙏تورو خدا زایمانت منم دعا کن خدا یه بچه سالم بهم بده و در ب ...

حتما عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا و خانوم ام‌البنین به زودی زود حاجتت روا میشه

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
طبیعیه عزیزم، من هفته های آخر انقدر ترشحات شدیدی داشتم که لباس زیرم پر میشد مدام لباس عوض میکردم یا ...

ممنون عزیزم

خدا خیرتون بده

و خانواده زیباتون رو حفظ کنه

شاید زمان زایمان نیس اما بچه اومده پایین باید بری ماما با آرامی و ملاحظه برات بفرسته بالا بچه رو&nbs ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اینم امکانش هست

ممنونم 

خدا خیرتون بده

خیلی ممنون عزیزم آره الان تقریبا مثل پریودام شده علائمش ولی از بس علائم پریودی و بارداری و زایمان ...

اتفاقا بگیر بخواب چون ممکنه یه دفعه دردات شروع بشه و دیگه خوابت نبره

یه کم استراحت کن تا جون داشته باشی

راستی خرما و بادوم درختی پوست گرفته شده هم یادت نره ببری

تو کلاس زایمان به ما گفتن میتونید گلاب بریزین تو بطری و با خودتون داشته باشین و بو کنید تا آرامش بگیرین خالم میگفت گلاب خوب نیست حالا قبل از اینکه برین چندتا پیس اسپری کن تو صورتت

اتفاقا بگیر بخواب چون ممکنه یه دفعه دردات شروع بشه و دیگه خوابت نبره یه کم استراحت کن تا جون داشته ...

ممنون عزیزم

میترسم بخوابم 

کیسه آبی چیزی پاره بشه یا اتفاقی بیفته نفهمم

خوابم هم نمیاد

تا میام بخوابم یا کمی استراحت کنم یهو تیر میکشه

ممنون عزیزم میترسم بخوابم  کیسه آبی چیزی پاره بشه یا اتفاقی بیفته نفهمم خوابم هم نمیاد تا م ...

عزیززززم😍😍احتمالا دردات شروع شده

اگه خوابت نمیاد تا وقت داری بلند شو سوره انشقاق بخون منم برات حمد میخونم ان شاالله که صحیح و سلامت نی نیت بغل میگیری و سختیش فراموشت میشه

لحظه زایمان هرچی از خدا بخوای بهت میده یادت باشه ازش کم نخواه ما هم از دعات بی نصیب نذار

عزیززززم😍😍احتمالا دردات شروع شده اگه خوابت نمیاد تا وقت داری بلند شو سوره انشقاق بخون منم برات حم ...

ممنون گل بانو 

الهی بهترینای خداوند نصیبتون🌿

آره سوره انشقاق میخوام بخونم ان شاءالله