2777
2789
عنوان

یه چیز دزدی

114 بازدید | 15 پست

بچه ها یه بنده خدایی،بهم سه تا قاب عکس فلزی با یه استند اسباب بازی با دوتا بیلچه داد،اخه کارش رنگ کاری وسایل فلزی بود،متوجه شدم بخاطر دزدی اخراجش کردن،این وسایلم دزدی بوده روم نمیشه پسش بدم ،شرمنده میشه نزدیک به پنجاه سالشه ،این وسایل تو خونمه حالم بده

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

بنداز بره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی دزدین

به هیچ عنوان پس نده و به روش نیار

خواستی به کسی که نیاز داره بده

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

از کجا میدونی دزدین به هیچ عنوان پس نده و به روش نیار خواستی به کسی که نیاز داره بده

احه اخراجش کردن،این وسایلم گفتم چطور آوردی گفت اینا خرابه ،هرچی نگاه کردم خرابی ندیدم،بعد فهمیدم کلید ماشینو می‌داده سرایدار کارگاه اون وسایلو میزاشته تو ماشین،چند ساله این کارو می‌کرده متاسفانه

بده به یه نیازمند 

من نمیخوام گناهش گردنم باشه بدم به کسی گناهش از گردنم میره،اخه کدوم نیازمند به قاب عکسو استند اسباب بازی احتیاج داره  

خو ب دلت چرکه بنداز بره من گفتم شاید خیریه های چیزی لازمشون باشع

فردا همین کارو میکنم میزارم سطل اشغال شاید کسی برد،دوست ندارم تو خونم باسه  

خب مگه تو دزدیدی که حالت بده 😐  بنداز بره

میندازم ،بره دوست ندارم تو خونم باسه،از وقتی فهمیدم دزدیده حالم بد شد همش فک میکنم منم گناهکارم